Hva er resultatet av cruisespillet

Resultat av cruisespillet

I det siste spillet i Cruzeiro sto laget overfor deres rival Atlético Mineiro i en spennende kamp. Sluttresultatet var en 2-2 trekning.

Detaljer om kampen

Kampen ble holdt på Mineirão Stadium i Belo Horizonte, og ble deltatt av tusenvis av fans. Spillet var gyldig for statsmesterskapet og var av stor betydning for begge lag.

Mål for kampen

Cruzeiro åpnet scoringen med et mål fra spissen Estrela, som scoret en vakker heading 15 minutter ut i første omgang. Atletico Mineiro var i stand til å trekke inn første etappe, med et straffemål konvertert av sin toppscorer.

I andre omgang ble Cruzeiro foran poengsummen med et frispark etter 60 minutter. Imidlertid fikk Atletico Mineiro i tillegg uavgjort med et hodemål etter et hjørnespark.

spillanalyse

Spillet var ganske omstridt, med begge lag som søkte seier hele tiden. Cruzeiro hadde mer besittelse og skapte gode muligheter, men kunne ikke konvertere til mål. Atletico Mineiro var effektiv i innleveringer og var i stand til å se etter slips i de avgjørende øyeblikkene.

Til tross for trekningen, ble resultatet ansett som rettferdig, ettersom de to lagene hadde øyeblikk av dominans under kampen. Den klassiske gruvearbeideren er alltid preget av mye rivalisering og følelser, og denne gangen var det ikke annerledes.