Hva er CDB -avkastningen i dag

Hva er CDB -avkastningen i dag?

Bankinnskuddssertifikatet (CDB) er en veldig populær investering i rente blant brasilianere. Det utstedes av banker og tilbyr PREM eller post-fast lønnsomhet, avhengig av hvilken type CDB valgt.

For å kjenne CDB -ytelsen i dag, er det nødvendig å ta hensyn til noen faktorer, for eksempel forfallsdato, renten og finansinstitusjonen som utsteder tittelen.

Forhåndsutbytte

Når det gjelder CDB med forhåndsfiksert avkastning, vet investoren allerede hva renten han vil motta på søknadstidspunktet vil være. Denne satsen kan variere i henhold til markedet og landets pengepolitikk.

For eksempel, hvis en forhåndsfikset CDB tilbyr en rate på 8% per år, vil investoren motta denne inntekten uavhengig av SELIC-rentesvingninger eller andre økonomiske indikatorer.

Postfikset ytelse

Den postfikserte avkastningen CDB er koblet til en eller annen indikator, for eksempel CDI (Interbank Deposit Certificate) eller SELIC-rate. I dette tilfellet vil CDB -avkastningen bli beregnet basert på denne indikatoren en annen forhåndsbestemt rente.

For eksempel, hvis en postfikset CDB tilbyr 100% avkastning av CDI, vil investoren motta verdien som tilsvarer 100% av den nåværende CDI i løpet av søknadsperioden.

Hvordan konsultere CDB -ytelsen i dag?

For å konsultere CDB -ytelsen i dag, kan du kontakte tittelen -Mitter Financial Institution eller bruke online plattformer som tilbyr denne informasjonen oppdatert.

I tillegg er det viktig å huske at CDB -utbytte kan variere over tid, i henhold til finansielle markedsforhold. Derfor er det viktig å følge nyhetene og økonomiske trender for å ta mer påståelige investeringsbeslutninger.

Kort sagt kan CDB -utbytte i dag være før eller etterfiksert, avhengig av hvilken type CDB -valgt. For å kjenne den oppdaterte inntekten, anbefales det å konsultere tittelen som utsteder finansinstitusjon eller bruke spesialiserte online plattformer.

Scroll to Top