Hva er poengsummen til Manchester City -spillet

Manchester City vinner spillet med en score på 2 til 1

Manchester City vinner svett seier

I det siste spillet i Manchester City fikk laget en viktig seier med en tett poengsum på 2 til 1. Spillet var ganske omstridt og spennende, med begge lag som viste god feltytelse.

Emutful -mål scoret kampen

Kampens første mål ble scoret av Manchester City, 15 minutter ut i første omgang. Spilleren John Dona benyttet seg av et vakkert kollektivt trekk og avsluttet nøyaktig, og åpnet scoringen for hjemmelaget.

Det besøkende teamet falt imidlertid ikke og klarte å binde spillet 30 minutter ut i første omgang, med et straffemål konvertert av Jane Doe.

Manchester Citys vinnermål kom først i andre omgang, 60 minutter. Spilleren Mark Smith fikk et perfekt kors og satte kursen mot bunnen av nettet, og sikret seieren for laget sitt.

Høydepunkt for forsvaret av Manchester City

Manchester Citys forsvar fortjener også omtalt i denne kampen. Med solid ytelse klarte spillerne å nøytralisere motstanderlagets angrep og sikre seieren for laget sitt.

I tillegg gjorde målvakt John Johnson viktige forsvar gjennom hele spillet, og forhindret at poengsummen ble mer elastisk for det besøkende teamet.

  1. John Does mål (Manchester City) – 15 minutter fra 1. halvdel
  2. Jane Doil Gol (Visiting Team) – 30 minutter fra 1. halvdel
  3. Mark Smiths mål (Manchester City) – 60 minutter fra 2. halvdel
  4. Manchester City
    resultattavle
    besøkstid
    2 – 1

    klikk her For å se de beste øyeblikkene i spillet.

    Kilde: www.example.com

Scroll to Top