Hva er poengsummen til cruisespillet

Cruise Game Score

I det siste spillet i Cruzeiro var sluttresultatet 2-1 for motstanderlaget. Det var en veldig omstridt kamp, ​​med mange sjanser for mål for begge sider.

Cruzeiro startet spillet med å trykke og åpnet snart scoringen med et vakkert mål fra spissen. Imidlertid falt ikke motstridende teamet og klarte å trekke i første omgang.

I andre omgang forble spillet balansert, med begge lag som søkte seier. Cruzeiro hadde noen muligheter til å gjøre scoringen, men kunne ikke konvertere til mål.

på 85 minutter scoret motstanderlaget det andre målet, sikret seieren og forlot Cruzeiro uten sjanser til reaksjon.

Til tross for nederlaget, viste Cruzeiro god feltytelse og fortsetter å jobbe for å forbedre ytelsen i de neste kampene.