Hva er nummeret som skal kjenne studiepoengene til Vivo

Hvordan kjenne Vivos studiepoeng

Hvis du er kunde av Vivo og vil vite kredittbalansen på mobiltelefonen din, er det forskjellige måter å få denne informasjonen på. I denne artikkelen vil vi vise deg noen alternativer slik at du raskt og enkelt kan konsultere balansen.

1. Tilkobling til *8000

En av de enkleste måtene å kjenne Vivos studiepoeng er å ringe nummeret *8000. Når du ringer, vil du motta en talemelding som informerer balansen som er tilgjengelig på linjen.

2. SMS sender

Et annet alternativ er å sende en SMS til nummer 8000 med ordet “balanse”. Om noen sekunder vil du motta en melding med verdien av studiepoengene dine.

3. Min vivo -applikasjon

Hvis du har en smarttelefon, kan du laste ned My Vivo -appen, tilgjengelig for Android og iOS. Med det vil du kunne konsultere kredittbalansen, samt utføre andre operasjoner, for eksempel Recharge og Invoice Consultation.

4. Vivos nettsted

På Vivo -nettstedet kan du også konsultere kredittbalansen. Bare tilgang til kundeområdet, logg inn med dataene dine og søk etter alternativet Balansealternativ.

5. Telefontjeneste

Til slutt kan du også ringe Vivos kundesenter og be om informasjon om kredittbalanse. Tjenestenummeret er 1058.

Dette er noen av de vanligste måtene å kjenne Vivos studiepoeng. Velg alternativet som passer best for dine behov og alltid være informert om balansen som er tilgjengelig i linjen din.

Scroll to Top