Hva er INSS -nummeret

Hva er INSS -nummeret?

InSS -nummeret, eller National Institute of Social Security, er et identifikasjonsnummer som brukes til å få tilgang til tjenestene og fordelene som tilbys av Social Security i Brasil. Dette tallet er unikt for hver person og er nødvendig for å utføre forskjellige aktiviteter relatert til pensjon, for eksempel å be om pensjonisttilværelse, syke lønn, dødspensjon, blant andre.

For å skaffe INSS -nummeret, må du registrere deg hos Social Security. Denne registreringen kan gjøres personlig, i et INSS -byrå eller online, gjennom byråets offisielle nettsted. Under registrering vil blant annet dokumenter som ID, CPF, Bevis på opphold, bli bedt om.

Etter registrering vil INSS oppgi identifikasjonsnummeret, som er sammensatt av 11 sifre. Dette tallet skal holdes nøye, da det vil bli brukt i alle interaksjoner med sosial trygghet.

Det er viktig å merke seg at INSS -nummeret er personlig og ikke -overførbart, dvs. det kan ikke brukes av noen andre. I tillegg er det viktig å holde dataene oppdatert med INSS, og informerer om eventuell adresse eller telefon, for eksempel.

I tilfelle tap eller glemme INSS -nummeret, kan du gjenopprette det via INSS -nettstedet eller kontakte byråets servicesenter.

Derfor er INSS -nummeret avgjørende for å få tilgang til trygdtjenester og fordeler i Brasil, og det er nødvendig å registrere seg hos Social Security for å få det.

Scroll to Top