Hva heter Real Madrid -teknikeren

Real Madrid: Møt den nåværende teknikeren og hans bane

Real Madrid er en av de mest tradisjonelle og seirende klubbene i verdensfotball. Med en historie full av prestasjoner har den spanske klubben alltid hatt gode trenere til å lede laget sitt. I denne artikkelen vil vi snakke om Real Madrids nåværende trener og hans bane i fotballens verden.

Den nåværende teknikeren: Zinedine Zidane

Real Madrid -trener er Zinedine Zidane, en tidligere fransk spiller og et av de største idolene i klubbens historie. Zidane påtok seg stillingen som trener i januar 2016 og har siden vunnet flere viktige titler.

Zinedine Zidanes bane som tekniker

Før han ble trener, hadde Zidane en strålende karriere som spiller. Han opptrådte i klubber som Juventus og Real Madrid, i tillegg til at han var verdensmester med det franske laget i 1998. Etter å ha trukket seg fra plenene, bestemte Zidane seg for å forfølge sin trenerkarriere.

Hans første stilling som trener var på Real Madrid Castilla, lag B i marengsklubben. Zidane lyktes i denne rollen og ble snart forfremmet til å lede Real Madrids hovedteam.

Siden den gang har Zidane vunnet flere viktige titler, inkludert tre UEFA Champions League -utgaver, to spanske mesterskap og to FIFA Club verdensmesterskap. Din evne til å takle rollebesetningen og taktisk evne blir anerkjent av alle i fotballens verden.

Andre historiske trenere av Real Madrid

Real Madrid har alltid hatt anerkjente trenere i sin historie. Noen av de mest kjente er:

  1. Alfredo di Stéfano
  2. Miguel Muñoz
  3. Vicente del Bosque
  4. Carlo Ancelotti
  5. Jose Mourinho
  6. Hver av disse trenerne satte sitt preg på klubben, vant titler og skrev navnene sine i historien til Real Madrid.

    konklusjon

    Real Madrids nåværende trener er Zinedine Zidane, et av de største idolene i klubbens historie. Hans bane som spiller og trener er full av prestasjoner, og han er anerkjent som en av de beste trenerne i dag. I tillegg til Zidane hadde Real Madrid andre historiske trenere som bidro til klubbens suksess gjennom årene.

    Vi håper denne artikkelen har bidratt til å avklare hvem Real Madrids nåværende trener handler og litt om banen hans. Fortsett å følge bloggen vår for mer informasjon om fotballens verden og andre relaterte emner.

Scroll to Top