Hva heter senatets president

Hva heter Senatets president?

For tiden er presidenten for det føderale senatet i Brasil Rodrigo Pacheco for Democrats Party (DEM). Han tiltrådte i februar 2021, etterfølgende David Alcolumbre, også fra Dem.

Senatets president er en viktig skikkelse i det brasilianske politiske scenariet, og er ansvarlig for å lede lovgivningsmessige aktiviteter i huset og representere senatet ved flere anledninger.

Senatspresidentfunksjoner

Senatets president utfører forskjellige funksjoner, blant dem:

  1. Hold senatets økter;
  2. representerer senatet i ytre forhold;
  3. Bestem deg for ordreproblemer i løpet av øktene;
  4. Ring ekstraordinære økter;
  5. signere og promulgatlover;
  6. blant andre.
  7. Senatets president

    Senatets president spiller en nøkkelrolle i å utføre lovarbeid, og er ansvarlig for å sikre riktig funksjon av huset og realiseringen av avstemning og debatter som er nødvendige for godkjenning av lover og viktige tiltak for landet.

    I tillegg har Senatets president også makt til å påvirke den nasjonale politiske agendaen, og kan veilede emner av interesse og gjennomføre diskusjoner om spørsmål som er relevante for samfunnet.

    nysgjerrighet:

    Senatspresident holdes av en senator valgt av de andre medlemmene av huset. Valget oppstår hvert annet år, og får lov til å gjenvalg for et påfølgende mandat.

    Det er viktig å merke seg at informasjonen som presenteres i denne bloggen, ser på skrivemomentet og kan endre seg over tid. For opp -til -dato informasjon anbefales det å konsultere pålitelige og offisielle kilder.

    Jeg håper denne bloggen har avklart tvilen din om senatets president. Hvis du har flere spørsmål eller vil vite mer om det, kan du gjerne utforske koblingene som er relatert nedenfor.

    Federal Senate offisielt nettsted

    Kilde: føderalt senat

Scroll to Top