Hva er Carnival -måneden 2023

Hva er Carnival Month 2023?

Carnival er en av de mest populære partiene i Brasil, kjent for sine fargerike festligheter, Samba -skoleparader, gateblokker og mye animasjon. Mange mennesker er allerede ivrige etter å vite hvilken måned som vil finne sted karnevalet i 2023. La oss finne ut av det sammen!

Carnival Calendar 2023

For å oppdage Carnival -måneden i 2023, må du konsultere kalenderen. Carnival er en mobilfest, det vil si datoen varierer i henhold til året. Generelt skjer karneval mellom februar og mars, men den nøyaktige datoen kan variere.

I år 2023 blir karnevalet feiret i måneden mars . Mer spesifikt vil avsløringsdagene være mellom 25 og 28. mars.

Hvordan er datoen for karnevalet?

Karnevalsdatoen bestemmes ved nedtelling til påskedato. Karneval forekommer alltid 47 dager før påskedag. Ettersom påsken er en mobilfest, som varierer i henhold til månekalenderen, har Carnival også forskjellige datoer hvert år.

Det er viktig å merke seg at selv om Carnival er bedre kjent for sine festligheter i Rio de Janeiro og Salvador, feirer flere brasilianske byer også festen med parader, gateblokker og baller.

  1. Rio de Janeiro
  2. Salvador
  3. Sao Paulo
  4. Recife/Olinda
  5. Fortaleza
  6. Dette er bare noen av byene som skiller seg ut i feiringen av karneval, men mange andre tilbyr også animerte og kulturfester.

    Hvordan glede deg over karnevalet i 2023?

    Carnival er et demokratisk parti som tilbyr alternativer for all smak. Hvis du liker Samba School -parader, er Rio de Janeiro og Sao Paulo gode alternativer. Allerede foretrekker gateblokker og mer populære fester, Salvador og Recife/Olinda er unmissable Destinations.

    I tillegg er det mange som liker karneval å reise og kjenne nye steder. Hvis du tenker på å reise under karnevalet i 2023, er det viktig å planlegge på forhånd og garantere dine hosting reservasjoner og billetter.

    Uansett hvordan du velger å glede deg over karnevalet i 2023, husk å ha det gøy ansvarlig og respektere lokale tradisjoner og kulturer. Carnival er et parti med glede og enhet, og alle kan få mest mulig ut av denne spesielle feiringen.

    Jeg håper denne bloggen har avklart spørsmålene dine om Carnival Month i 2023. Dra nytte av denne fantastiske festen og ha det veldig gøy!

Scroll to Top