Hva er det første spillet i cupen

Hva er verdensmesterskapet?

VM er en av de mest etterlengtede sportsbegivenhetene i verden, og bringer sammen lag fra forskjellige land i en spennende konkurranse. Og et av de vanligste spørsmålene som oppstår før turneringen starter er: hva er verdensmesterskapet?

For å finne ut hva som vil være det første spillet i neste utgave av verdensmesterskapet, er det nødvendig å sjekke den offisielle kalenderen til FIFA, som er enheten som er ansvarlig for å organisere turneringen. FIFA slipper hele kalenderen for spillene, inkludert dato, tid og stadioner der kampene vil bli holdt.

VM -kalender

VM -kalenderen blir utgitt på forhånd, slik at fansen kan programmere å se spillene. I tillegg til det første spillet, kan du sjekke alle de andre kampene, fra gruppespillet til den store finalen.

Det er viktig å merke seg at det første verdensmesterskapet vanligvis er en åpningskamp, ​​som vanligvis involverer vertslandet. Denne kampen er preget av en åpningsseremoni, med kulturelle presentasjoner og tilstedeværelsen av idrettsmyndigheter.

Forventninger for det første spillet

Det første verdensmesterskapet er alltid etterlengtet, ettersom det markerer begynnelsen på en måned full av følelser og rivaliseringer i fotball. Fansen forventer å se et godt show, med fantastiske skuespill og mange mål.

I tillegg er det første spillet også viktig for valgene, ettersom en seier i denne kampen kan gi et pålitelig løft for resten av turneringen. På den annen side kan et nederlag riste spillerens moral og gjøre det vanskelig å gå mot tittelen.

  1. Første element på listen
  2. Andre element på listen
  3. Tredje element på listen
  4. tid a
    tid B
    stadion
    data
    Brasil Argentina Maracanã 12/06/2022 Tyskland Spania Allianz Arena 13/06/2022 Italia Frankrike San Siro 14/06/2022

    klikk her For å få tilgang til FIFAs offisielle nettsted og sjekke ut hele verdensmesterskapet.