Hvordan bruke Kamaleão toning

hvordan bruke Kamaleão toning

Hvis du leter etter en endring i utseendet, men ikke vil gjøre en radikal transformasjon i håret ditt, kan Kamaleão -toning være det perfekte alternativet for deg. Med et bredt utvalg av livlige og intense farger, lar dette produktet deg skape unikt og personlighetsutseende. I denne bloggen lærer vi deg hvordan du bruker Kamaleão Tonalizer og får fantastiske resultater. Sjekk det ut!

Trinn 1: Velg den ideelle fargen

Det første trinnet for å bruke Kamaleão -toneren er å velge fargen som passer best for din stil og personlighet. Merket tilbyr et bredt utvalg av nyanser, fra de mest livlige nyanser, som rosa, blå og grønn, til de mest diskrete, for eksempel kobberet og Marsalaen. Analyser alternativene som er tilgjengelige og velg den som gleder deg mest.

Trinn 2: Forbered hår

Før du bruker Kamaleão -toningen, er det viktig å tilberede håret til å motta produktet. Vask trådene med en dyp rengjøringssjampo for å fjerne tidligere produktrester og gjøre håret rent og klart til å motta fargen. Tørk deretter ledningene godt med et håndkle.

Trinn 3: Bruk toneren

Bruken av Kamaleão -toneren er veldig enkel. Med hansker, bruk produktet på å rengjøre og fuktig hår, og fordel det jevnt over håret. Bruk en børste eller hender for å spre toneren og sikre full dekning.

Trinn 4: La det handle

Etter å ha brukt Kamaleão -toneren, er det viktig å la produktet handle på håret for tiden som er angitt på emballasjen. Denne gangen kan variere i henhold til den valgte fargen og ønsket intensitet. I løpet av pausetiden kan du bruke en termisk hette for å forbedre effekten av toneren.

Trinn 5: Skyll og finish

Etter pausetid, skyll håret grundig med varmt eller kaldt vann til det fjerner alt overskuddet av toning. Unngå å bruke varmt vann, da det kan fjerne en del av fargen. Fullfør deretter som vanlig, bruk balsam eller hårmaske for å fukte ledningene.

Nå som du vet hvordan du bruker Kamaleão -toneren, bare velg fargen som passer deg best og kaster deg selv i denne hårtransformasjonen. Husk å følge emballasjeinstruksjonene og gjøre en strengtest før du bruker produktet på alt håret. Ha det gøy og rock med de nye fargene dine!

Scroll to Top