Hvordan bruke Zapin

hvordan bruke zapin

Zapin er et veldig populært øyeblikkelig kommunikasjonsverktøy i Brasil. Med det er det mulig å utveksle tekstmeldinger, ringe og videosamtaler, dele filer og til og med ringe gruppesamtaler. I denne bloggen vil vi vise deg hvordan du bruker Zapin og får mest mulig ut av funksjonene dine.

Trinn 1: Last ned og installer Zapin

For å begynne å bruke Zapin, må du laste ned og installere appen på enheten din. Zapin er tilgjengelig for smarttelefoner i Android og iOS. Bare gå til enhetens applikasjonsbutikk, søk etter “zapin” og last ned.

Trinn 2: Opprett en konto

Etter å ha installert Zapin, åpner du appen og klikker på “Opprett konto”. Du må oppgi et gyldig telefonnummer for å motta en sjekkkode. Skriv inn mottatt kode og følg instruksjonene for å fullføre prosessen med å opprette kontoen din.

Trinn 3: Legg til kontakter

Med den opprettede kontoen din kan du begynne å legge til kontakter til Zapin. For å gjøre dette, klikk på “Kontakter” -ikonet og deretter legg til en ny kontaktknapp. Du kan søke etter kontakter på telefonkontaktlisten din eller sette inn telefonnummeret til personen du vil legge til.

manuelt sett inn telefonnummeret til personen du vil legge til.

Trinn 4: Send meldinger

Nå som du har lagt til kontakter, er det på tide å begynne å sende meldinger. For å gjøre dette, velg bare ønsket kontakt og skriv inn meldingen i tekstboksen. Etter å ha skrevet meldingen, klikker du på Send -knappen, så er du ferdig! Meldingen din blir sendt til den valgte kontakten.

Trinn 5: Gjør tale- og videosamtaler

Zapin lar deg også ringe og videosamtaler. For å gjøre dette, velg bare ønsket kontakt og klikk på henholdsvis telefonikonet eller kameraet. Du vil bli rettet mot en sanntidsanrop med den valgte kontakten.

Trinn 6: Del filer

I tillegg til meldinger og samtaler, lar Zapin deg også dele filer. For å gjøre dette, klikk på “Fest” -ikonet i tekstboksen og velg filen du vil dele. Du kan sende bilder, videoer, dokumenter og mer.

Trinn 7: Utforsk andre funksjoner

Zapin har flere andre funksjoner som kan utforskes. Du kan opprette samtalegrupper, tilpasse personverninnstillingene dine, bruke emoji og klistremerker i meldingene dine, blant andre alternativer. Utforsk applikasjonen og oppdag alle dens muligheter.

Nå som du vet hvordan du bruker Zapin, benytter du anledningen til å få kontakt med venner, familie og medarbeidere raskt og praktisk. Zapin er et allsidig og enkelt -bruk -verktøy som letter hverdagskommunikasjon. Last ned appen og begynn å bruke den i dag!

Scroll to Top