Hvordan bruke guanidinsalonglinje

hvordan du bruker guanidin salonglinje

Guanidine Salon Line er et produkt som er mye brukt for å rette og slappe av håret. Det er et kjemikalie som virker ved å bryte tilkoblingene til ledningene, noe som gjør dem jevnere og mer formbare. Det er imidlertid viktig å følge instruksjonene for bruk for å unngå hårskader og hodebunn.

Trinn for trinn for å bruke Guanidine Salon Line:

  1. Forberedelse: Før du bruker guanidin, er det viktig å gjøre en strengtest for å sjekke produktkompatibilitet med håret. For å gjøre dette, skille en liten hårstreng og påfør guanidin i henhold til emballasjeinstruksjonene. Vent på den angitte tiden og skyll. Hvis ingen uønsket reaksjon oppstår, kan du fortsette med bruk.
  2. beskyttelse: Før du påfører guanidin, beskytter hodebunnen og sensitive områder som ører og panne med krem ​​eller olje. Dette vil unngå mulige irritasjoner forårsaket av direkte kontakt med produktet med huden.
  3. applikasjon: Del håret i tråder og påfør guanidin på hver enkelt ved hjelp av en børste eller kam. Forsikre deg om at alle ledninger er godt dekket av produktet.
  4. Handlingstid: Guanidine Handlingstid varierer i henhold til merkevaren og hårtypen. Følg emballasjeinstruksjonene for å vite hvor lenge du skal la produktet handle på ledningene dine. Unngå å overskride den angitte tiden, da dette kan forårsake hårskader.
  5. Skyll: Etter handlingstid, skyll håret godt med varmt eller kaldt vann, og fjerner hele produktet. Forsikre deg om at det ikke er noen rester på ledningene.
  6. Nøytralisering: Nøytraliseringstrinnet er avgjørende for å sikre at guanidin fjernes fullstendig fra håret. Bruk en spesifikk nøytralisator for guanidin, etter emballasjeinstruksjoner. La det fungere for den angitte tiden og skyll igjen.
  7. Hydrering: Etter nøytralisering er det viktig å dypt fukte håret. Bruk en hårmaske eller fuktighetsgivende krem ​​etter eget valg, og la den oppføre seg for den angitte tiden. Skyll og finish etter ønske.
  8. Ved å følge disse trinnene riktig, kan du få et tilfredsstillende resultat med salonglinjen guanidin. Husk å alltid lese og følge emballasjeinstruksjonene, samt utføre Strand -testen før applikasjon. Hvis du har spørsmål eller vil ha et mer profesjonelt resultat, anbefales det å se etter en frisør.

    Referanser:

    1. salon line
    2. guanidine produkter salonglinje