Hvordan bruke høy krage

Hvordan bruke høy krage: Stiltips og trender

Den øvre kragen, også kjent som en rull eller høy krage, er et klassisk og allsidig stykke som kan bæres ved flere anledninger. Det er perfekt for kaldere dager, da det hjelper med å holde nakken varm, og gir et snev av eleganse til utseendet. I denne bloggen vil vi utforske forskjellige måter å bruke den høye kragen og noen aktuelle trender. Sjekk det ut!

1. Høy krage med jeans

En av de enkleste og mest effektive kombinasjonene er å bruke den høye kragen med jeans. Denne kombinasjonen er perfekt for et uformelt og avslappet utseende. Velg en lettere høy krage til kroppen og match rett og skjærende jeans. På føttene kan du bruke både joggesko og en støvel, avhengig av anledningen.

2. Høy krage med midi -skjørt

For et mer feminint og elegant utseende, prøv å kombinere den høye kragen med et midi -skjørt. Velg en løsere høy krage og et midi -skjørt av flytende stoff. På føttene kan du velge en høy hæl for å forlenge silhuetten eller en kort støvel for et mer strippet utseende.

3. Høy krage med blazer

Hvis du vil ha et mer sofistikert utseende som er egnet for arbeidsmiljøet, kan du prøve å kombinere den høye kragen med en blazer. Velg en lettere høy krage for kroppen og en klassisk kuttende blazer. På føttene kan du bruke en Scarpin eller en middels hoppstøvel.

4. Høy krage med kjole

En interessant måte å bruke den høye kragen på er å kombinere den med en kjole. Velg en lettere, flytende stoffkjole og legg den høye kragen under. Denne kombinasjonen skaper en interessant kontrast mellom den feminine av kjolen og den mest lukkede stilen til den høye kragen. På føttene kan du velge en kort støvel eller høye hæler.

5. Høy krage med overlegg

En annen måte å bruke den høye kragen på er gjennom overlegg. Du kan kombinere den øvre kragen med en genser, en cardigan eller til og med en jakke. Denne kombinasjonen er perfekt for kaldere dager, da det hjelper med å holde kroppen varm. På føttene kan du bruke en støvel eller en joggesko, avhengig av stilen du vil lage.

konklusjon

Høy krage er et allsidig og elegant stykke som kan brukes på mange måter. Prøv å matche forskjellige brikker og tilbehør for å skape unike og stilige utseende. Husk å velge en høy krage som passer til kroppen din og er behagelig å bruke. Ha det gøy å utforske mulighetene og nyt stilen og komforten som den høye kragen kan gi!

Scroll to Top