Hvordan bruke genser med stil

hvordan bruke stil svettebukse

Sweatshirt er et ekstremt behagelig og allsidig stykke som kan brukes ved flere anledninger. I det siste ble hun bare sett som et klær for å være hjemme eller trene, men hun har fått plass i moteverdenen og kan komponere stilig og moderne utseende.

Kombiner med Tidier -stykker

En av måtene å bruke stilgenser på er å kombinere den med ryddigere stykker. For eksempel kan du bruke genser med en sosial skjorte og en blazer, og skape en interessant kontrast mellom sweatshirt -komforten og elegansen til de andre brikkene.

Bruk med tilfeldige joggesko eller sko

For et mer strippet utseende kan du kombinere joggebukse med joggesko eller uformelle sko. Denne kombinasjonen er perfekt for en tur i parken eller en date med venner. Velg joggesko eller sko som har en mer moderne og kul stil.

Erfaring med overlegg

En annen måte å bruke stilsvette på er å satse på overlegg. Du kan bruke en skinnjakke over genseren, og skape en kontrast mellom sportsstil og rockerstil. Du kan også bruke en genser eller skjorte under genseren, og bare etterlate kragen og stangen på skjorten på skjermen.

Sett på tilbehør

Tilbehør er gode allierte når det gjelder å forlate utseendet med mer stilige joggebukse. Du kan bruke en hette, en hatt, et lommetørkle eller til og med en klokke for å gi utseendet et spesielt preg. En ryggsekk eller en krysspose kan også utfylle utseendet elegant.

Bruk genser ved uformelle anledninger

Sweatshirt er perfekt for uformelle anledninger, for eksempel en kjøpesentertur, en lunsj med venner eller til og med for filmene. Det gir komfort og stil samtidig, og er et flott alternativ for de som søker praktisk i hverdagen.

konklusjon

Sweatshirt kan brukes med stil og eleganse, bare vet hvordan du kan kombinere brikkene riktig og satse på tilbehør som kompletterer utseendet. Ikke vær redd for å prøve å skape forskjellige utseende, tross alt er mote en form for personlig uttrykk. Nyt komfort og allsidighet til svettebukse og rock utseendet ditt!

Scroll to Top