Hvordan bruke Butox P ce 25 i miljøet

hvordan bruke Butox P ce 25 i miljøet

Butox P CE 25 er et produkt som er mye brukt for kontroll av skadedyr og insekter i hjemlige og kommersielle miljøer. Den effektive og sikre formelen tillater kamp mot forskjellige insektarter, for eksempel fluer, mygg, kakerlakker, maur og flått.

Trinn for trinn for å bruke Butox P ce 25 i miljøet:

  1. Identifiser de infiserte områdene: Før du bruker produktet, er det viktig å identifisere områdene der insekter er til stede. Sjekk steder som kjøkken, bad, pantries, utendørs og andre gunstige rom for skadedyrproliferasjon.
  2. Forbered miljøet: Før du bruker Butox P CE 25, må du sørge for at miljøet er rent og fritt for utsatt mat. Fjern kjøkkenutstyr, mat og personlige effekter som kan forurenses av produktet.
  3. Fortynn produktet: Følg produsentens instruksjoner for å utvannte Butox P ce 25. Det anbefales generelt å fortynne 10 ml av produktet i 1 liter vann.
  4. Bruk produktet: Bruk en spray for å bruke P CE 25 på infiserte områder. Spray produktet direkte der insekter vanligvis gjemmer seg, for eksempel sprekker, avløp, vegger og baseboards.
  5. Unngå direkte kontakt: Mens påføring av Butox P CE 25, unngå direkte kontakt med produktet. Bruk beskyttelseshansker og unngå inhalering av produktet. Hold kjæledyrbarn og dyr borte fra det behandlede området.
  6. Gjenta applikasjonen: Avhengig av angrepsnivået kan det være nødvendig å gjenta anvendelsen av Butox P CE 25 etter noen uker. Følg produsentens instruksjoner for å bestemme applikasjonsintervallet.
  7. Butox P CE 25 er et effektivt produkt innen skadedyr og insektkontroll, men det er viktig å følge instruksjonene for bruk og ta riktige forholdsregler for å sikre miljøet og menneskene. Hvis du er i tvil eller utholdenhet av problemet, kan du kontakte en spesialisert profesjonell.

    Referanser:

      fri -P-CE-25

      fri /frmvisualizeBula.asp?pnutransacao=1110012020&pidanexo=11468262