Hvordan bruke en puffy strikket bluse

Hvordan bruke en gjennomboret strikkebluse

stil og komfort med furadinha strikkede bluser

Furadinha strikkebluser er allsidige og stilige stykker som kan brukes ved flere anledninger. Enten for en tur i parken, en middag med venner eller til og med på jobb, er dette stykket et flott alternativ å komponere moderne og komfortable utseende.

Kombiner med grunnleggende deler

En av de enkleste måtene å bruke en flat strikkebluse er å kombinere den med grunnleggende brikker. En tynne jeans og en hvit t -skjorte under blusen passer perfekt for et uformelt og strippet utseende. På føttene, velg joggesko eller joggesko for å sikre komfort.

Bruk med skjørt eller shorts

For et mer feminint og elegant utseende kan du kombinere den drumpede strikkeblusen med skjørt eller shorts. Et midi -skjørt eller denimshorts er alternativer som gjør utseendet mer sjarmerende. Komplett med hæler eller flate sandaler, avhengig av anledningen.

Prøv overlegg

En måte å få utseendet med en flat strikket bluse enda mer interessant er å satse på overlegg. Du kan bruke en skjorte under blusen og etterlate kragen og ermene på skjermen. Et annet alternativ er å bruke en vest eller jakke over blusen, og skape et moderne og stil utseende.

Ta vare på en gjennomboret strikkebluse

Selv om det er et vakkert og stilig stykke, er det viktig å ta vare på når du bruker en kjedelig strikkebluse. Se noen tips:

  • Unngå å bruke veldig store halskjeder eller øreringer, da de kan holde på blusehullene;
  • Velg å bruke et grunnleggende stykke under blusen for å forhindre at huden blir for utsatt;
  • Vask den håndpierte strikkeblusen eller i en delikat syklus på vaskemaskinen;
  • Unngå å henge blusen i kleshengere, da dette kan deformere hullene;
  • Lagre blusen brettet i en skuff eller hylle for å forhindre at den krøller seg på andre biter.

konklusjon

Furadinha strikkebluser er stilige og komfortable brikker som kan brukes ved flere anledninger. Ved å kombinere med grunnleggende brikker, skjørt eller shorts, og til og med overlappende, kan du lage moderne og stilutseende. Husk å ta den nødvendige forsiktigheten når du bruker og vasker blusen for å sikre at den varer i lang tid. Nå er det bare å velge din favoritt drillstrikkingbluse og rock utseendet!

Scroll to Top