Hvordan bruke blazer med shorts

hvordan bruke blazer med shorts

Introduksjon

Blazer er et klassisk og allsidig stykke som kan bæres ved flere anledninger, fra formelle hendelser til mer tilfeldige utseende. En interessant og moderne kombinasjon er å bruke blazeren med shorts, og skape et elegant og avslappet blikk på samme tid. I denne artikkelen vil vi utforske noen tips om hvordan du bruker denne kombinasjonen med stil.

1. Velg riktig blazer

For å skape et balansert utseende, er det viktig å velge en blazer som samsvarer med shortsen. Velg mer strukturerte modeller og edlere stoffer, for eksempel å skreddersy blazer. Nøytrale farger, som svart, hvitt, grått og marine, er gode alternativer for å sikre allsidighet og letthet når det gjelder matching.

2. Velg passende shorts

For å skape en interessant kontrast, velg en mer uformell og avslappet shorts. Denim, lette stoffer eller mønstrede shorts er gode alternativer. Unngå veldig korte eller veldig prangende shorts for å opprettholde utseendet på utseendet.

3. Kombiner med en grunnleggende bluse

For å markere blazer og shorts, velg en grunnleggende og nøytral bluse. En hvit t -skjorte, for eksempel, er et riktig valg. Hvis du foretrekker det, kan du velge en bluse med en farge som er til stede på shortsen av shortsen, og skape en harmoni i utseendet.

4. Tilbehør

Det rette tilbehøret kan gi et spesielt preg på utseendet. Velg mer delikate og diskrete biter som tynne halskjeder, små øreringer og enkle armbånd. En strukturert veske og en høyhøyd sko kan gjøre utseendet mer elegant, mens stramme joggesko eller sandaler gir en mer uformell luft.

5. Noen ganger kan du bruke et belte

Hvis shortsen din har forbipasserende, er et interessant alternativ å legge til et belte. I tillegg til å markere midjen, kan beltet gi et snev av stil til utseendet. Velg tynnere og mer diskrete modeller, i farger som samsvarer med resten av utseendet.

konklusjon

Blazer med shorts er en moderne og stilig kombinasjon, perfekt for mange anledninger. Med de riktige tipsene kan du lage elegante og avslappede utseende på samme tid. Husk å velge riktig blazer og shorts, kombiner med en grunnleggende bluse, velg riktig tilbehør og tilsett av og til et belte for å markere midjen. Prøv denne kombinasjonen og rock utseendet ditt!

Scroll to Top