Hvilken dag høsten kommer inn i 2023

Hvilken dag faller i 2023?

Høsten er en av de fire sesongene, preget av trebladens fall og de mildere temperaturene. På den sørlige halvkule begynner høsten vanligvis 20. mars og slutter 21. juni. Imidlertid kan den nøyaktige datoen variere i henhold til året.

I det spesifikke tilfellet av 2023 starter høsten 20. mars. Denne datoen markerer høstjevndøgn, når dag og natt har samme varighet. Fra den datoen begynner dagene å bli kortere og temperaturene begynner å falle gradvis.

Høst er en stasjon som er mye verdsatt av mange mennesker, ettersom det bringer fargerike landskap og hyggelige temperaturer. Det er en tid hvor mange mennesker benytter anledningen til å gjøre utendørs turer, nyte naturen og nyte typiske matvarer i sesongen, for eksempel supper og varm sjokolade.

I tillegg er høsten også preget av noen minnedatoer, for eksempel Halloween (Halloween) og Thanksgiving, som feires i land som USA.

Derfor, hvis du ser frem til høstens ankomst i 2023, er Mark i kalenderen din: 20. mars er dagen denne spesielle sesongen starter. Kos deg med å nyte skjønnhetene som høsten har med seg og nyt hyggelige øyeblikk sammen med venner og familie.

Scroll to Top