Hva er e -posten til skattemyndighetene

Hva er e -posten til skattemyndighetene?

Hvis du leter etter IRS -e -posten, er det viktig å merke seg at institusjonen ikke gir en direkte kontakt -e -post til tjenesten til allmennheten. Imidlertid er det andre måter å kontakte skattemyndighetene for å svare på spørsmål eller få informasjon.

kontaktformer med skattemyndighetene

1. Telefon: Skattemyndighetene har en telefontjeneste kalt “Kontakt oss”. Du kan ringe 146 for informasjon om forskjellige skattemyndigheter relatert til skattemyndighetene.

2. Offisielt nettsted: Nettstedet Federal Revenue (www.receita.economia.gov.br) er en pålitelig informasjonskilde. I den finner du flere online tjenester, ofte stilte spørsmål, manualer og veiledning om skatteprosedyrer.

3. Føderale inntektsbyråer: Hvis du trenger å løse et spørsmål personlig, kan du søke et føderalt byrå nærmere deg. På det offisielle nettstedet finner du en locator for tjenesteenheter.

VIKTIG:

Det er viktig å understreke at skattemyndighetene ikke ber om personlig informasjon eller bankinformasjon via e -post. Vær derfor på vakt mot meldinger som ser ut til å være fra skattemyndighetene og be om denne typen informasjon. Hvis du er i tvil, kan du kontakte de offisielle kanalene som er nevnt over.

Vi håper denne informasjonen har vært nyttig for deg. Hvis du har flere spørsmål, ikke nøl med å søke mer informasjon om IRSs offisielle nettsted eller kontakt de nevnte kanalene.

Scroll to Top