hvor mange mål røret har

Hvor mange mål har røret?

spiss Germán Cano, for tiden på Vasco Da Gama, er kjent for sin evne på banen og målbæringen. I denne artikkelen vil vi finne ut hvor mange mål han allerede har scoret gjennom hele karrieren.

karriere av Germán Cano

Germán Cano ble født i Posadas, Argentina, 2. januar 1988. Han begynte sin profesjonelle karriere på Club Atlético Lanús, hvor han var fremtredende og fanget oppmerksomheten til andre klubber.

I 2010 flyttet Cano til meksikansk fotball, og spilte for Club Atlético Toluca. Der hadde han en vellykket passasje, scoret mange mål og ble en av toppscorerne i mesterskapet.

Etter sin tid på Mexico hadde Cano en kort trolldom i kinesisk fotball, og handlet for Tianjin Teda. Han var imidlertid ikke den samme suksessen og kom tilbake til Sør -Amerika.

I 2019 ble Cano ansatt av Vasco Da Gama, tradisjonell brasiliansk klubb. Siden den gang har det vært et av de viktigste høydepunktene i laget, scoret viktige mål og vunnet Vasca -fansen.

antall mål fra Germán Pipe

Til dags dato har Germán Cano scoret mer enn 200 mål gjennom hele karrieren. Dette tallet inkluderer mål scoret av forskjellige klubber og i forskjellige konkurranser.

Selv om vi ikke hadde et nøyaktig antall hvor mange mål som ble scoret i hver klubb, vet vi at han hadde fremtredende passasjer på både Club Atlético Toluca og Vasco da Gama.

I tillegg har Cano også scoret mål i internasjonale konkurranser, for eksempel Libertadores Copa of America.

konklusjon

Germán Cano er en talentfull og toppscorer spiss som har scoret mer enn 200 mål gjennom hele karrieren. Hans tale i meksikansk fotball og for tiden for Vasco Da Gama har gjort ham kjent for sin evne til å svinge garnene.

Vi håper denne artikkelen har avklart hvor mange mål kan og vise litt mer om karrieren din. Fortsett å følge forestillingene dine og heie på det på feltet!

Scroll to Top