Hvor mange laster ned Roblox har

Hvor mange nedlastinger roblox?

Roblox er et veldig populært online spill som lar spillerne lage og spille i virtuelle verdener. Med et aktivt samfunn og et bredt utvalg av tilgjengelig spill, er mange interessert i å vite hvor mange nedlastinger Roblox har hatt.

Roblox -popularitet

Roblox har vært en suksess siden lanseringen i 2006. For øyeblikket har spillet millioner av aktive månedlige spillere og fortsetter å vokse i popularitet. Men hvor mange nedlastinger Roblox har hatt gjennom årene?

Last ned tall

Selv om det er vanskelig å få eksakte tall, anslås det at Roblox har blitt lastet ned mer enn 1 milliard ganger over hele verden. Dette imponerende tallet viser hvor populært spillet har blitt gjennom årene.

  1. Nedlastinger på PC: Roblox er tilgjengelig for gratis nedlasting på PCen, og mange spillere velger å spille på datamaskinen. Antall nedlastinger på PCen er betydelig og bidrar til den totale totalen.
  2. Nedlastinger på mobile enheter: Roblox er også tilgjengelig for nedlasting på mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett. Mange spillere foretrekker å spille på mobil, noe som øker antall nedlastinger ytterligere.
  3. plattform
    antall nedlastinger
    pc 500 millioner mobile enheter 500 millioner

    Disse tallene er bare estimater og kan variere over tid, da Roblox fortsetter å tiltrekke nye spillere hver dag.

    klikk her For å laste ned Roblox og bli med i spillersamfunnet.

    Referanser:

    1. https://www.roblox.com/