Hva er farsdagsdag

Hva er farsdagsdag?

Farsdag feires på forskjellige datoer over hele verden. I Brasil feires denne datoen den andre søndagen i august. I 2021 vil farsdag være 8. august.

farsdagens opprinnelse

Opprinnelsen til farsdagen stammer fra det gamle Babylon i over 4000 år. På den tiden ville en ung mann ved navn Elmesu ha formet leire det første farsdagskortet i historien, og ønsket helse og lang levetid til faren.

Imidlertid begynte den moderne feiringen av farsdagen i USA på begynnelsen av det tjuende århundre. Datoen ble offisiell av president Richard Nixon i 1972, og ble nasjonalferie.

Hvordan feires farsdagen?

Farsdag er en spesiell dato for å ære og takke foreldre for all kjærlighet, omsorg og engasjement de tilbyr barna sine. Det er vanlig å gi foreldre med gaver, for eksempel klær, tilbehør, elektronikk, bøker, blant andre.

I tillegg til gavene, samles mange familier også for en spesiell lunsj eller middag, hvor de kan glede seg over øyeblikk av sameksistens og demonstrere all kjærlighet til foreldre.

  1. Til stede for farsdag
  2. Lunsj eller familiemiddag
  3. Utendørs turer eller aktiviteter
  4. Tilpassede kort og meldinger
  5. nysgjerrigheter om farsdag

    Farsdag er en dato full av interessante nysgjerrigheter. Her er noen av dem:

    • Farsdag feires i mer enn 50 land rundt om i verden på forskjellige datoer.
    • I Brasil ble farsdagen først feiret i 1953, 16. august.
    • Den vanligste gaven på farsdagen er slips.
    • I noen land, som Tyskland, feires farsdagen samme dag som St. Josephs bursdag, Jesu far.

    konklusjon

    Farsdag er en spesiell dato for å ære og takke foreldre for all kjærlighet og engasjement de tilbyr barna sine. Det er en mulighet til å demonstrere kjærlighet og takknemlighet, enten det er gjennom gaver, ord eller øyeblikk av familielivet.

    Nyt farsdag for å feire denne viktige farsfiguren i livet ditt og vise hvor mye den er verdsatt og elsket.

Scroll to Top