Hvor gammel Silvio Santos

Hvor gammel er Silvio Santos?

Silvio Santos, hvis virkelige navn er Senor Abravanel, er en av de største TV -presentatørene i Brasil. Han ble født 12. desember 1930, og fylte 90 år i 2020.

banen til Silvio Santos

Silvio Santos begynte sin karriere som radiomelder og skilte seg snart ut for sin evne til å underholde publikum. I 1962 grunnla han Happiness Chest, et katalogsalgsselskap som ble en stor suksess.

samme år debuterte Silvio Santos sitt TV -program, “Silvio Santos -programmet”, som ble et av de mest populære i landet. Gjennom årene har han også skapt andre vellykkede attraksjoner, for eksempel “Million Show” og “Mouse -programmet”.

nysgjerrigheter om Silvio Santos

Silvio Santos er kjent for sin avslappede og karismatiske måte, så vel som hans berømte spill med publikum. Han er også en vellykket gründer, eier av SBT (brasiliansk TV -system) og andre selskaper.

I tillegg til sin TV -karriere, er Silvio Santos også kjent for sitt filantropiske arbeid. Han har allerede hatt flere donasjoner og kampanjer for å hjelpe veldedige organisasjoner og utsatte mennesker.

  1. Silvio Santos ble født 12. desember 1930.
  2. Han begynte sin karriere som radiomelder.
  3. I 1962 grunnla han Chest of Happiness.
  4. debuterte TV -programmet ditt samme år.
  5. eier SBT og andre selskaper.
  6. Utfører filantropisk arbeid.
  7. konklusjon

    Silvio Santos er en ikonisk skikkelse av brasiliansk TV, med en vellykket karriere som dekker flere tiår. Med sin karisma og talent erobret han publikum og ble en av de mest elskede personlighetene i landet. Som 90 -åring er Silvio Santos fremdeles aktiv og setter sitt preg i TV -historien.

Scroll to Top