Hvor mye Neymar vinner per måned 2022

Hvor mye Neymar tjener per måned i 2022?

Neymars lønn er en av de mest kommenterte og spekulerte i fotballens verden. Den brasilianske spilleren, som for tiden spiller for Paris Saint-Germain (PSG), er kjent for å motta et astronomisk beløp per måned. Men hvor mye, hvor mye Neymar tjener per måned i 2022?

Neymars lønn i 2022

I henhold til pålitelige kilder mottar Neymar en månedslønn på omtrent 30 millioner euro på PSG. Denne verdien inkluderer ikke bare grunnlønnen, men også bonuser og ytelsespriser.

Det er viktig å merke seg at denne verdien bare er spillerens lønn, ikke inkludert andre gevinster som sponsing og reklamekontrakter. Neymar er en av de høyest betalte idrettsutøverne i verden, og hans image er høyt verdsatt av flere merker.

Andre gevinster fra Neymar

I tillegg til PSG -millionærlønnen, mottar Neymar også en serie andre gevinster, for eksempel:

  • Sponsing: Neymar har sponsorkontrakter med forskjellige merker som Nike, Red Bull, Gillette, blant andre. Disse kontraktene gir spilleren et betydelig beløp per år.
  • Annonsekontrakter: I tillegg til sponsing, deltar Neymar også i reklamekampanjer og arrangementer, noe som ytterligere øker gevinsten.

Endelige betraktninger

Neymar er en av de høyest betalte spillerne i verden, og hans månedslønn i 2022 er omtrent 30 millioner euro. I tillegg mottar spilleren også en rekke andre gevinster gjennom sponsing og reklamekontrakter.

Det er viktig å merke seg at disse verdiene er basert på tilgjengelige informasjon til skrivingen av denne artikkelen, og kan endre seg over tid.

Jeg håper denne artikkelen har avklart spørsmålene dine om hvor mye Neymar vinner per måned i 2022. Hvis du har flere spørsmål, ikke nøl med å legge igjen en kommentar nedenfor.

Scroll to Top