Hvor mye er prisen på bensin

Hvor mye er prisen på bensin?

Bensin er et av de mest brukte drivstoffene i verden, enten de skal levere biler, motorsykler eller til og med generatorer. Prisen på dette drivstoffet er et emne som alltid genererer mye diskusjon og nysgjerrighet blant forbrukerne. I denne bloggen, la oss snakke om den nåværende prisen på bensin og hvordan den kan variere.

Gjennomsnittlig bensinpris

Prisen på bensin kan variere i henhold til flere faktorer, for eksempel regionen du er i, distribusjonsselskapets prispolitikk og skattene som regjeringen belastes. Imidlertid er det mulig å ha en gjennomsnittspris på bensin i landet.

I henhold til data fra National Agency of Petroleum, Natural Gas and Biofuels (ANP), er gjennomsnittsprisen på bensin i Brasil $ 5,50 per liter. Det er imidlertid viktig å merke seg at denne verdien kan variere veldig i henhold til regionen du er i.

Bensinprisvariasjon

Variasjonen i prisen på bensin kan oppstå både daglig, på grunn av justeringspolitikken til bensinstasjoner, så vel som månedlig, på grunn av endringer i internasjonale oljepriser.

I tillegg er det viktig å fremheve at hver brasiliansk stat har en ICMS -rate (skatt på omløp av varer og tjenester), som også påvirker den endelige prisen på bensin.

virkning av bensinpris på økonomien

Prisen på bensin har en direkte innvirkning på landets økonomi og forbrukerlomme. Når prisen på bensin stiger, øker også kostnadene for å transportere varer, noe som kan føre til en økning i priser på produkter og tjenester generelt.

I tillegg påvirker prisen på bensin direkte forbrukere som bruker kjøretøy som er drevet av dette drivstoffet, ettersom økningen i prisen på liter bensin kan veie på det månedlige budsjettet til familier.

  1. Hvordan sparer du på bensinforbruket?
  2. Hva er alternativene til bensin?
  3. Hvordan fungerer Petrobras Price Policy?
  4. region
    Gjennomsnittlig bensinpris
    sørøst r $ 5,60 sør r $ 5,45 nordøst r $ 5,55 nord r $ 5,65 Midwest r $ 5,50

    referanse: anp