Hvor mye koster fluminense og flamengo

Fluminense x Flamengo: The Classic of Rio de Janeiro Football

En av de største klassikerne av brasiliansk fotball

Spillet mellom Fluminense og Flamengo er en av de største klassikerne i Rios fotball og tiltrekker alltid oppmerksomheten til fans og sportsmedier. Denne historiske rivaliseringen mellom de to klubbene er preget av gode spill og uforglemmelige øyeblikk.

rivaliseringen mellom fluminense og flamengo

Rivaliseringen mellom Fluminense og Flamengo stammer fra de første dagene av fotball i Rio de Janeiro. Begge klubber ble grunnlagt på begynnelsen av det tjuende århundre, og siden har de sett på harde tvister på banen. Rivalisering har intensivert gjennom årene, med spennende og kontroversielle spill som gir fansenes lidenskap.

konfrontasjonshistorien

Gjennom historien har Fluminense og Flamengo møtt hverandre ved flere anledninger. Spill mellom disse lagene er ofte veldig omstridte og uforutsigbare, med resultater som kan overraske. Både Fluminense og Flamengo har allerede vunnet viktige seire i denne klassikeren, noe som gjør hver kamp enda mer spennende.

Hovedøyeblikk i klassikeren

  1. 1969 Carioca Championship Final: Fluminense slo Flamengo 3-2 og vant statstittelen.
  2. 1995 Carioca Championship Final: Flamengo slo Fluminense 3-2 og ble Rios mester.
  3. 2007 Brazilian Cup -finale: Fluminense slo Flamengo på straffer og vant tittelen på konkurransen.
  4. data
    lokal
    Resultat
    10/03/2021 Maracanã fluminense 1 x 1 flamengo 12/07/2021 Maracanã fluminense 0 x 1 flamengo 25/10/2021 Maracanã fluminense 2 x 2 flamengo

    lære mer om fluminense