Hvor mye er spillet Brasil og Kroatia

Hvor mye koster spillet Brasil og Kroatia?

I dag skal vi snakke om det langvarige spillet mellom Brasil og Kroatia. Denne kampen lover å være spennende og samle fotballfans fra hele verden. La oss sjekke ut all informasjonen om denne konfrontasjonen!

spillinformasjon

Spillet mellom Brasil og Kroatia arrangeres neste lørdag 12. juni, 15. år. Kampen vil finne sted på Anfield Stadium i Liverpool, England.

Forventninger til spillet

Dette spillet er et vennlig forberedende for verdensmesterskapet. Begge lag forbereder seg på turneringen og prøver å teste strategiene og spillere. Forventningen er for en balansert konfrontasjon med mye følelser.

Brasil

Det brasilianske laget kommer fra en flott fase, med uttrykksfulle seire i de siste kampene. Coach Tite har jobbet for å opprettholde god lagresultat og sikre god forberedelse til verdensmesterskapet.

Kroatia

Det kroatiske laget er også i en god tid og har talentfulle spillere. De kommer fra en rolig klassifisering i kvalifiseringen og er trygge på spillet mot Brasil.

  1. Sannsynlige oppstillinger
  2. Brasil: Alisson; Danilo, Marquinhos, Thiago Silva, Alex Sandro; Casemiro, Fred, Lucas Paquetá; Neymar, Gabriel Jesus, Richarlison.
  3. Kroatia: Livakovic; Vrsaljko, Lovren, Livet, Barisic; Modric, Kovacic, Brozovic; Perisic, Rebic, Petkovic.
  4. Brasil
    Kroatia
    5 3

    klikk her For mer informasjon om spillet.

    Kilde: www.example.com












Scroll to Top