Når det begynner å betale Bolsa Familia

Når begynner det å betale Bolsa Familia?

Bolsa Familia er et sosialt program fra den brasilianske regjeringen som tar sikte på å bekjempe fattigdom og sosial ulikhet. Det gir økonomisk støtte til utsatte familier, og hjelper dem med å garantere tilgang til grunnleggende rettigheter som mat, helse og utdanning.

En av de vanligste tvilene om Bolsa Familia er i forhold til betaling. Mange mennesker vil vite når de begynner å motta fordelen og hvordan betalingskalenderen fungerer.

Bolsa Família Payment Calendar

Betaling av Bolsa Familia gjøres månedlig, ifølge en kalender opprettet av regjeringen. Denne kalenderen blir utgitt i begynnelsen av hvert år og tar hensyn til det siste sifferet til mottakerens sosiale identifikasjonsnummer (NIS).

Betalinger gjøres forskjøvet i løpet av måneden, og starter alltid de siste virkedagene. For eksempel mottar mottakere med NIS som slutter på 1 de siste virkedagene i måneden, mens mottakerne med NIS endte i 2 mottar de første virkedagene i den påfølgende måneden, og så videre.

Det er viktig å merke seg at Bolsa Familia Payments -kalenderen kan endre seg gjennom året, så det er viktig å være klar over informasjonen som er gitt ut av regjeringen.

Hvordan konsultere Bolsa Família betalingskalender?

For å konsultere Bolsa Familia Payment Calendar, kan du få tilgang til programmets offisielle nettsted eller kontakte Ministry of Citizenship Call Center. I tillegg kan denne informasjonen fås gjennom Bolsa Familia -appen, tilgjengelig for gratis nedlasting.

Det er også viktig å fremheve at fordelverdien varierer i henhold til familiesammensetning og inntekt per innbygger. Jo lavere inntekt og jo høyere antall medlemmer i familien, jo høyere er fordelingsverdien.

  1. Bolsa Familia -mottakere
  2. Betalingskalender
  3. Kalenderforespørsel
  4. Fordelverdi
  5. måned
    siste nis siffer
    Betalingsdato
    januar 1 30/01/2022 januar 2 01/31/2022 januar 3 01/02/2022 januar 4 02/02/2022 januar 5 03/02/2022

    I eksemplet over vil mottakerne med NIS endt i 1 motta betalingen for januar den 30/30/2022.

    referanse