Hva er premiere -kanalen

Hva er premiere -kanalen?

Premiere er en brasiliansk TV -kanal som sender live fotballspill og i høy definisjon. Han er en del av Grupo Globo og regnes som den viktigste sportskanalen i landet.

Hvordan se premieren?

For å se spillene som sendes av premiere, må du være en kanalabonnent. Signaturen kan gjøres gjennom en lønnsoperatør, for eksempel nett, himmel, selvfølgelig, blant andre. I tillegg er det også mulig å signere premierespillet, som er streamingplattformen til kanalen.

Hvilke spill sendes etter premiere?

Premiere kringkastingsspill fra forskjellige mesterskap, som det brasilianske mesterskapet, den brasilianske cupen, staten, Copa Libertadores de America, blant andre. I tillegg sender kanalen også spill av andre idretter, som volleyball, basketball og futsal.

Hvordan fungerer premiere spiller?

Premiere Play er en streamingplattform som lar deg se live premiere -spill over internett. I tillegg er det også mulig å se spillene som allerede er sendt, gjennom replay -funksjonen. Premiere -spill er tilgjengelig for kanalabonnenter og kan nås via datamaskiner, smarttelefoner, nettbrett og smarte TV -er.

Hvor mye koster premiere signatur?

Premiere signaturverdien kan variere i henhold til den valgte betaling -TV -operatøren. Generelt er den månedlige signaturverdien rundt R $ 79,90. Premiere spillsignatur har et månedlig beløp på $ 79,90.

  1. Trinn 1: Angi Pay -TV -operatørens nettsted du ønsker;
  2. Trinn 2: Se etter pakken som inkluderer Premiere Channel;
  3. Trinn 3: Signer den valgte pakken;
  4. Trinn 4: Vent på kanalaktivering på TV -en din;
  5. Trinn 5: Besøk Premiere -kanalen og nyt live -spill.
  6. operatør
    signaturverdi nett r $ 79,90 himmel r $ 79,90 selvfølgelig r $ 79,90

    For å få tilgang til det offisielle premiere -nettstedet og få mer informasjon om abonnementet.

    https://www.premiere.com.br