Når er Halloween i Brasil

Når er Halloween i Brasil?

Halloween, også kjent som Halloween, er et parti som tradisjonelt feires i engelskspråklige land som USA og Storbritannia. De siste årene har imidlertid denne feiringen blitt populær i flere land rundt om i verden, inkludert Brasil.

Halloween Origin

Halloween har sine røtter i en gammel keltisk tradisjon kalt Samhain, som markerte slutten av sommeren og begynnelsen av det keltiske nyttåret. Det ble antatt at på denne tiden av de dødes ånd kom tilbake til jorden for å besøke sine tidligere hjem og veilede de levende i deres fremtidige liv.

Når feires det?

I Brasil feires Halloween 31. oktober, så vel som i landets opprinnelsesland. På denne datoen er det vanlig å se kostyme barn banke fra dør til dør og ber om søtsaker, i en tradisjon kjent som “trick or trick”.

Halloween -tradisjoner i Brasil

I Brasil har Halloween blitt stadig mer populær, spesielt blant barn. I tillegg til “Trick or Treat”, er andre tradisjoner også blitt adoptert, for eksempel gresskardekorasjon, skumle kostymer og tematiske fester.

kulturell påvirkning

Halloween i Brasil har en betydelig kulturell innvirkning, ettersom det lar folk kontakte en utenlandsk tradisjon og lære om deres opprinnelse og betydninger. I tillegg flytter partiet også økonomien, med salg av fantasier, dekorasjoner og tema søtsaker.

  1. Trick Or Treat
  2. Pumpkins dekorasjon
  3. Skumle fantasier
  4. temafestivaler
  5. Halloween -tradisjoner i Brasil
    kulturell påvirkning
    Trick Or Treat tillater kontakt med utenlandsk tradisjon gresskar dekorasjon flytter økonomien skumle fantasier tematiske partier

Scroll to Top