Når du betaler den 13. lønnen til pensjonister i 2023

Når vil den 13. lønnen til pensjonister bli betalt i 2023?

Et vanlig spørsmål mellom pensjonister handler om betalingsdatoen for 13. lønn. Tross alt er denne ekstra fordelen veldig viktig for økonomisk planlegging av mange mennesker. I denne artikkelen vil vi avklare når den 13. lønnen til pensjonister blir betalt i 2023.

Betalingskalender for 13. lønn for pensjonister i 2023

I følge National Institute of Social Security (INSS) vil betalingen av den 13. lønnen til pensjonister i 2023 følge den samme kalenderen som tidligere år. Det første avdraget vil bli utbetalt mellom august og september, mens den andre avdraget vil bli utbetalt mellom november og desember.

Det er viktig å merke seg at de nøyaktige betalingsdatoene kan variere i henhold til slutten av den forsikrede fordelsnummeret. Derfor er det viktig å være klar over kalenderen som er utgitt av INSS.

Hvordan konsultere betalingsplanen for den 13. lønnen til pensjonister i 2023?

For å konsultere betalingsplanen for den 13. lønnen til pensjonister i 2023, kan du bare få tilgang til det offisielle nettstedet til INSS eller kontakte byråets servicesenter. Der finner du all nødvendig informasjon om betalingsdatoer.

konklusjon

Betaling av den 13. lønnen til pensjonister i 2023 vil følge den samme kalenderen som tidligere år, med det første avdraget som ble betalt mellom august og september, og det andre avdraget mellom november og desember. Det er viktig å være klar over kalenderen som er utgitt av INSS og konsultere betalingsdatoene i henhold til slutten av den forsikrede fordelsnummeret.

Vi håper denne artikkelen har avklart spørsmålene dine om betaling av den 13. lønnen til pensjonister i 2023. Hvis du har flere spørsmål, la være i kommentarene nedenfor!

Scroll to Top