Når det blir karneval

Når vil karneval være?

Carnival er en av de mest populære partiene i Brasil og vekker nysgjerrigheten til mange mennesker om datoen den vil bli feiret. I denne artikkelen, la oss snakke om når det vil være karneval og også adressere andre elementer relatert til denne langvarige festligheten.

karnevalsdato

Carnival har ikke en fast dato, ettersom det er en mobilfest som alltid forekommer 40 dager før påske. Siden påsken er en dato som varierer årlig, ender Carnival også med å endre dato hvert år.

For å vite når Carnival vil være i et gitt år, må du konsultere kalenderen og sjekke påskedatoen. Fra denne informasjonen er det mulig å beregne datoen for karnevalet, som skjer søndagen før Carnival tirsdag.

Betydningen av karneval

Karneval er et veldig viktig parti for brasiliansk kultur. Det er et øyeblikk av feiring, glede og avslapning, når folk fantaserer, danser, synger og har det gøy på byens gater.

I tillegg flytter Carnival også økonomien, genererer midlertidige jobber og tiltrekker turister fra hele verden. Samba -skoleparader, gateblokker og baller er noen av hovedattraksjonene til denne lange opptatte festen.

Andre elementer relatert til karneval

Hos Carnival, i tillegg til paradene på Samba -skoler, er det flere andre elementer som er en del av denne festligheten. Noen av dem er:

  • Streetblokker: Dette er grupper av mennesker som samles for å parade gjennom gatene, synge og danse til lyden av marsjer og karnevalmusikk.
  • Kostymer: Fantasier er en essensiell del av karnevalet, slik at folk kan bli karakterer og frigjøre kreativitet.
  • masker: masker brukes til å skjule sin identitet og skape et klima av mysterium og moro under karneval.
  • konfekt og serpentiner: Dette er tradisjonelle karnevalsartikler som brukes til å spille i luften og skape en festlig og fargerik stemning.
  • Marchinhas og Sambas-Plot: Carnival Songs er en grunnleggende del av karnevalet, og oppmuntrer avslørerne og pakker parader og gateblokker.

konklusjon

Carnival er en langvarig fest av brasilianere og har en serie elementer som gjør det unikt og spesielt. Karnevaldatoen varierer årlig, og beregnes fra påskedato. I tillegg til paradene på Samba -skoler, er det flere andre elementer som er en del av denne festligheten, for eksempel gateblokker, fantasier, masker og karnevalmusikk.

Uansett dato karnevalet oppstår, er det viktige å glede seg over denne festen med glede, respekt og mye moro!

Scroll to Top