Hva er laget med mest tittel i Brasil

Hva er laget med flest titler i Brasil?

Når det gjelder fotball i Brasil, er det umulig å ikke nevne rivaliseringen mellom klubber og det ustanselige søket etter titler. Men hva er laget med flest titler i landet?

Flamengo: Tittelrekordholderen

Flamengo er teamet med flest titler i Brasil, og samler en omfattende liste over prestasjoner gjennom historien. Rio Club har totalt 42 offisielle titler , inkludert statlige, nasjonale og internasjonale mesterskap.

brasiliansk mesterskap

En av hovedtitlene vunnet av Flamengo er det brasilianske mesterskapet. Klubben har allerede hevet Brasileirão Cup ved syv anledninger , i 1980, 1982, 1983, 1992, 2009, 2019 og 2020.

Copa Libertadores

Flamengos største internasjonale prestasjon er Libertadores Copa of America. Klubben vant den kontinentale turneringen i to muligheter , i 1981 og 2019.

Club World Cup

I tillegg har Flamengo også en verdenstittel. I 1981 vant klubben World Interclubs , og beseiret Liverpool i finalen.

  1. Carioca Championship: 36 titler
  2. Guanabara Cup: 23 titler
  3. Rio Cup: 10 titler
  4. Brasil Cup: 3 titler
  5. Super Cup do Brasil: 1 tittel
  6. Søramerikansk recopa: 1 tittel
  7. Dette er bare noen av titlene vunnet av Flamengo gjennom hele historien. Klubben har en vellykket bane og regnes som en av de største av brasiliansk fotball.

    Det er viktig å merke seg at titlene som er nevnt refererer til offisielle prestasjoner som er anerkjent av de respektive turneringens organiserende enheter.

    Kort sagt, Flamengo er laget med flest titler i Brasil, og samler totalt 42 prestasjoner. Rio Club har en suksesshistorie og er anerkjent som en av de største av brasiliansk fotball.

Scroll to Top