Hva er antallet juniormus

Hva er antallet juniormus?

Ratinho Junior er en brasiliansk politiker som for tiden har stillingen som guvernør i staten Paraná. Han ble valgt i 2018 og tiltrådte i januar 2019. Antallet for juniormus er 55.

politisk karriere

Ratinho Junior begynte sin politiske karriere som statlig stedfortreder, og ble valgt for første gang i 2002. I løpet av sin periode skilte han seg ut for sin prestasjon innen offentlig sikkerhet, presenterte regninger og forsvarte politikk for å bekjempe kriminalitet . /P>

I 2010 ble Ratinho Junior valgt til føderal stedfortreder, og ble gjenvalgt i 2014. I løpet av sin periode i Representantenes hus viet han seg til temaer som infrastruktur, transport og økonomisk utvikling.

I 2018 bestemte Ratinho Junior seg for å stille til stillingen som guvernør i Paraná. Han ble valgt i første runde, med en bred fordel i forhold til de andre kandidatene. Siden den gang har det arbeidet med å implementere sine regjeringsforslag og fremme statlig utvikling.

ledelse som guvernør

Siden han overtok stillingen som guvernør, har Ratinho Junior vært opptatt av å iverksette tiltak for å forbedre livskvaliteten til befolkningen i Paraná. Blant hovedhandlingene er:

  1. Infrastrukturinvesteringer, med bygging og utvinning av veier, broer og motorveier;
  2. Styrking av offentlig sikkerhet, ansetter nye politifolk og utstyrsinvesteringer;
  3. Å oppmuntre til økonomisk utvikling, med tiltrekning av nye investeringer og opprettelse av selskaper til å oppmuntre selskaper;
  4. Investeringer i utdanningsområdet, med bygging og renovering av skoler og takknemlighet for lærere;
  5. Utvidelse av tilgang til helse, med bygging og modernisering av sykehus og ansettelse av flere fagpersoner i feltet.
  6. konklusjon

    Junior musenummeret er 55 og han er den nåværende guvernøren i staten Paraná. Siden han antok stillingen, har han jobbet for å iverksette tiltak som har som mål å forbedre livskvaliteten til befolkningen i Paraná. Ledelsen har vært preget av investeringer i infrastruktur, offentlig sikkerhet, økonomisk utvikling, utdanning og helse.

Scroll to Top