Hva heter verdensmesterskapet

Hva heter verdensmesterskapet?

VM er det største fotballarrangementet i verden, og bringer sammen lag fra forskjellige land i en spennende konkurranse. Og selvfølgelig er koppen et av de viktigste symbolene i denne turneringen.

VM -cupen kalles FIFA Trophy . Den ble opprettet i 1970 av italiensk billedhugger Silvio Gazzaniga og er laget av massivt gull. Pokalen er omtrent 36 centimeter høy og veier omtrent 6 pund.

Utformingen av FIFA -pokalen er ganske ikonisk. Han presenterer to menneskelige skikkelser som holder jorden, som representerer unionen mellom folkene gjennom fotball. I tillegg blir basen av koppen spilt inn med navnene på de vinnende landene i alle utgaver av verdensmesterskapet.

nysgjerrigheter om FIFA -pokalen

  1. FIFA -pokalen er en kopi, ettersom den opprinnelige koppen ble stjålet i 1983 og aldri har blitt gjenfunnet.
  2. Det brasilianske laget er den største vinneren av verdensmesterskapet, etter å ha vunnet pokalen fem ganger.
  3. Brasil var det første landet som mottok FIFA -trofeet definitivt, etter å ha vunnet det tre -tidsmesterskapet i 1970.
  4. FIFA -pokalen blir levert til kaptein for verdensmesterens landslag under prisutdelingen.
  5. Betydningen av FIFA -pokalen

    FIFA -pokalen er mye mer enn et enkelt objekt. Det representerer herlighet, innsats og dedikasjon fra alle spillere og lag som deltar i verdensmesterskapet. Det er det ultimate symbolet på verdensfotball og en drøm for enhver fotballspiller.

    I tillegg er FIFA -pokalen også et gjenstand for lyst på fansen. Å se utvalget ditt løfte koppen er et øyeblikk med stor følelser og stolthet for fans av fotball.

    Kort sagt, FIFA -pokalen er den mest ettertraktede prisen i verdensfotball. Det representerer den øverste prestasjonen for ethvert utvalg og er det maksimale symbolet på verdensmesterskapet.

Scroll to Top