Hvilken brasiliansk by har det minste antallet innbyggere

Hvilken brasiliansk by har det minste antall innbyggere?

Når vi tenker på brasilianske byer, kommer vi vanligvis til å tenke på store metropoler som Sao Paulo, Rio de Janeiro og Brasilia. Imidlertid har Brasil også flere småbyer, med et lite antall innbyggere.

Det minste antallet innbyggere

Blant alle brasilianske byer er den med det minste antall innbyggere Borá, som ligger i delstaten São Paulo. I følge Brazilian Institute of Geography and Statistics (IBGE) er Borás estimerte befolkning i 2021 bare 837 innbyggere.

Borá -egenskaper

Borá er en kommune som ligger i Midtvest -regionen i staten São Paulo. Kommunen ble grunnlagt i 1963, og har et område på omtrent 55 km². Til tross for sin lille størrelse, har Borá en grunnleggende infrastruktur, for eksempel skoler, helsepost og offentlige tjenester.

På grunn av det lille antall innbyggere, regnes Borá som den brasilianske byen med den minste befolkningen. Denne funksjonen får byen til å ha en rolig og innbydende atmosfære der alle kjenner hverandre og det er en sterk følelse av fellesskap.

  1. Befolkning: 837 innbyggere
  2. Sted: State of São Paulo
  3. Område: 55 km²
  4. Foundation Year: 1963
  5. nysgjerrigheter om små byer

    I tillegg til Borá, er det andre brasilianske byer med et lite antall innbyggere. Disse byene har vanligvis en økonomi basert på landbruk, husdyr eller turisme. I tillegg er de steder der livskvaliteten vanligvis er høy, med lave vold og forurensning.

    Til tross for sine små befolkninger, har disse byene ofte en rik kultur og tradisjoner bevart gjennom årene. I tillegg er de ideelle destinasjoner for de som søker ro og kontakt med naturen.

    konklusjon

    Borá, i delstaten São Paulo, er den brasilianske byen med det minste antall innbyggere, med bare 837 mennesker. Til tross for sin lille størrelse, har byen en grunnleggende infrastruktur og en rolig og innbydende atmosfære.

    Små byer i Brasil tilbyr et alternativ til de som søker et roligere liv, langt fra maset til de store metropolene. I tillegg er de steder der det er mulig å glede seg over en høy livskvalitet og bevare kulturelle tradisjoner.

    Hvis du leter etter et rolig og innbydende sted, er det verdt å kjenne de brasilianske byene med det laveste antallet innbyggere. Kanskje du ikke finner tilflukt på et av disse stedene?

Scroll to Top