Som president utnevnte Alexandre de Moraes for Høyesterett

Alexandre de Moraes indikasjon for STF

Introduksjon

Utnevnelsen av ministre for Federal Supreme Court (STF) er en eksklusiv attribusjon av republikkens president. Når det gjelder Alexandre de Moraes, skjedde hans nominasjon i løpet av president Michel Temer.

Alexandre de Moraes nominasjon

Alexandre de Moraes ble nominert til å innta en plass i Høyesterett i februar 2017. Før hans nominasjon hadde Moraes stillingen som justisminister i Temer -regjeringen.

Indikasjonsprosessen

Nominasjonen av en minister for Høyesterett gjennomgår en prosess som involverer analysen av læreplanen til den nominerte, sabbat i det føderale senatet og godkjenning av senatorer. Under sabbaten svarer den nominerte senatorenes spørsmål om hans profesjonelle karriere, juridiske stillinger og visjon om relevante emner.

Alexandre de Moraes ytelse på STF

Siden innvielsen har Alexandre de Moraes blitt utmerket for sin prestasjon i STF. Han har allerede deltatt i viktige rettssaker og avsagt stemmer som påvirket rettsavgjørelser.

Hovedbeslutninger fra Alexandre de Moraes

 1. Beslutning 1: [Avgjørelsesbeskrivelse]
 2. Beslutning 2: [Avgjørelsesbeskrivelse]
 3. Beslutning 3: [Avgjørelsesbeskrivelse]
 4. Endelige betraktninger

  Alexandre de Moraes nominasjon til STF ble utført av president Michel Temer. Siden den gang har Moraes spilt en viktig rolle i retten, deltatt i rettssaker og uttaler stemmer som påvirker STF -avgjørelser.

  Referanser:

  1. Federal Høyesteretts offisielle nettsted
  2. Offisielle nettsted for presidentskapet i republikken