Når resultatet av Enems fritak kommer ut

Når resultatet av fienderens fritak kommer ut?

Hvis du forbereder deg på å gjøre National High School Exam (ENEM), er det viktig å være klar over frister og informasjon om fritak for registreringsavgiften. Fritaket er en fordel som tilbys av utdanningsdepartementet (MEC) for studenter som faller inn i visse sosioøkonomiske kriterier.

Hvordan fungerer fiender?

Enems dispensasjonsfritak er beregnet på elever som går på det siste året på videregående skole på offentlige skoler, eller som har fullført videregående skole tidligere år på offentlige skoler. I tillegg kan studenter som faller inn i visse sosioøkonomiske kriterier, for eksempel familieinntekter per innbygger på opptil et halvt halvt, også gjelde for fritak.

For å be om fritak, må du få tilgang til det offisielle Enem -nettstedet i løpet av registreringsperioden og fylle ut skjemaet med de forespurte dataene. Det er viktig å være klar over tidsfrister, ettersom fritaksforespørselen må gjøres før fristen for registrering.

Når resultatet av fienderens fritak kommer ut?

Resultatet av fienderens fritaksanmodning frigjøres vanligvis noen uker etter at registreringsperioden er stengt. MEC tilbyr listen over kandidater som er tenkt med fritaket på den offisielle nettstedet til Enem.

Det er viktig å merke seg at fritaket for registreringsgebyret ikke garanterer automatisk registrering på eksamen. Kandidater som er tenkt med fritaket, må registrere seg normalt innen fristen som er opprettet av MEC.

Hvis søknaden om fritak nektes, har kandidaten fortsatt muligheten til å betale registreringsgebyret for å delta i Enem.

Hvordan følge resultatet av fienderens fritak?

For å overvåke resultatet av fienderens dispensasjon, kan du bare gå til det offisielle Enem -nettstedet og sjekke listen over kandidater som er tenkt. Det er viktig å være klar over informasjonen utgitt av MEC, da resultatet også kan sendes via e -post eller gjøres tilgjengelig i andre medier.

I tillegg er det mulig å kontakte MEC eller National Institute for Educational Studies and Research Anísio Teixeira (INEP) for mer informasjon om fienderens fritak.

konklusjon

Enems dispensasjonsfritak er en viktig fordel for studenter som faller inn i visse sosioøkonomiske kriterier. Det er viktig å være klar over tidsfrister og følge resultatet av fritakets anmodning for å sikre deltakelse i eksamen.

For mer informasjon om enem og fritak fra registreringsgebyret, gå til det offisielle Enem -nettstedet eller kontakt MEC eller Iep.

Scroll to Top