Når kommer karnevalet til å være

Når er karneval?

Carnival er en av de mest etterlengtede partiene i året, der folk kler seg ut, danser, synger og har det veldig gøy. Men vet du når det vil være karneval?

Carnival er en mobilfest, dvs. datoen varierer i henhold til året. Generelt skjer karneval mellom februar og mars, alltid 40 dager før påske. Dette er fordi karneval er et parti som går foran lånt ut, 40 dager med bot og refleksjon for kristne.

For å vite den nøyaktige datoen for karnevalet i et gitt år, må du konsultere kalenderen. Datoen kan variere i henhold til landet og regionen, ettersom hvert sted har sine egne tradisjoner og skikker.

Hvordan feires karneval?

Karneval feires på forskjellige måter rundt om i verden. I Brasil, for eksempel, er Carnival kjent for gatefester, Samba -skoleparader, karnevalblokker og de berømte elektriske triene. Allerede i Venezia, Italia, er Carnival preget av de vakre og forseggjorte masker -kostymer.

I tillegg er Carnival også kjent for sine animerte sanger, for eksempel den berømte Marchinhas og Sambas-Plot. Folk kler seg ut, bruker masker og har det gøy med lyden av disse smittsomme sangene.

nysgjerrigheter om karneval

 1. Carnival er et parti som har sin opprinnelse i antikkens Hellas, der det ble holdt festligheter til ære for guden Dionysus, kjent som The God of Wine and Feast.
 2. I Brasil regnes karneval som en av de største populære partiene i verden, og tiltrekker turister fra hele verden.
 3. Rio de Janeiro Carnival er kjent for sine Samba School -parader, som finner sted ved Sambadrome.
 4. I Salvador, Bahia, er Carnival preget av de elektriske treene, der kunstnere opptrer på toppen av lastebiler med kraftig lyd.
 5. Venezia -karnevalet i Italia er kjent for sine luksuriøse masker og kostymer.
 6. land
  karnevalsdato
  Brasil varierer i henhold til året Italia varierer i henhold til året USA varierer i henhold til staten Frankrike varierer i henhold til regionen

  Som vi kan se, er Carnival et parti fullt av tradisjoner og kulturelt mangfold. Enten i Brasil, Italia, USA eller Frankrike, er Carnival en mulighet til å ha det moro, danse og feire livet.

  Nå som du vet når det vil være karneval, hva med å starte fantasien din og nyte denne livlige festen?

Scroll to Top