Når høsten 2023 begynner

Når høsten 2023

Høst er en av fire sesonger, preget av overgangen mellom sommer og vinter. Det er en periode hvor temperaturene begynner å falle gradvis, bladene på trærne endrer farge og fall, og dagene blir kortere.

Når starter høsten i 2023?

høsten 2023 starter 20. mars, klokka 12:33, ifølge Brasília Time. På denne datoen oppstår høsten høsten, når solen krysser Ecuador -linjen, og den nordlige og sørlige halvkule får samme mengde sollys.

Fallegenskaper

Høsten er kjent for sine særegne egenskaper. I løpet av denne sesongen begynner temperaturene å bli mildere, med solfylte dager og kjøligere netter. Bladene på trærne går gjennom en prosess som kalles senescence, der de endrer farge og faller, og skaper et scenario med oransje, gulaktige og rødlige toner.

I tillegg er høsten preget av høstingen av forskjellige frukt og grønnsaker, for eksempel epler, druer, gresskar og poteter. Det er en tid hvor mange mennesker benytter anledningen til å gjøre utendørs turer, for eksempel fotturer i parker og stier, og også for å smake på typiske retter i sesongen, for eksempel supper og eplepai.

Nysgjerrighet: På den sørlige halvkule oppstår høsten i mars, april og mai. På den nordlige halvkule finner denne stasjonen sted i september, oktober og november.

Typiske høstaktiviteter

om høsten kan forskjellige aktiviteter gjøres for å dra nytte av denne spesielle sesongen. Sjekk ut noen av dem:

 1. turer i parker og stier for å nyte landskapene med fargede blader;
 2. Høst av frukt og grønnsaker på stasjonen;
 3. Forberedelse av typiske retter, for eksempel eplepai og varme supper;
 4. utendørs piknik;
 5. Sportspraksis, for eksempel fotball og løping;
 6. utføre kunstneriske aktiviteter som maleri og fotografering;
 7. Kos deg med å lese bøker og se på kosete filmer hjemme;
 8. Delta i festivaler og kulturelle begivenheter;
 9. Kos deg med å fornye garderoben med varmere og mer komfortable klær.
 10. Tid utenlandsk høst 2023

  Tidsprognose for høsten 2023 er ennå ikke tilgjengelig, ettersom værmeldinger er gjort mer nøyaktig i nærmere perioder. Imidlertid er det mulig å forvente et gradvis fall i temperaturer og forekomst av nedbør i noen regioner.

  konklusjon

  Høst er en sjarmerende stasjon, preget av overgangen mellom sommer og vinter. Det er en periode hvor naturen fornyer seg, bladene faller og temperaturene begynner å falle. Dra nytte av denne sesongen for å utføre friluftsaktiviteter, nyt de fargerike landskapene og nyt typiske retter i sesongen. Høsten 2023 starter 20. mars, klokka 12.00, ifølge Brasilia Time.

Scroll to Top