Når er trekningen av det føderale lotteriet

Når er trekningen av det føderale lotteriet?

Det føderale lotteriet er et av de mest tradisjonelle og gamle spillene i Brasil. Holdt av Caixa Econômica Federal, er hun kjent for å dele ut pengepremier til spillere. Men vet du når er trekningen av det føderale lotteriet?

Det føderale loddtrekningen skjer alltid på lørdager, bortsett fra noen høytider. Det er viktig å være klar over timeplanene, da de kan variere i henhold til programmet til Caixa Econômica Federal.

Hvordan trekker det føderale lotteriet?

Det føderale loddtrekningen holdes gjennom et elektronisk trekksystem. I den, maskiner som blander de nummererte ballene, som representerer billettene som er solgt. Med hver trekning blir fem hovedtall og forskjellige sekundære priser trukket ut.

Føderale lodd er sammensatt av fem tall, fra 1 til 92. Hver billett har 10 brøk, noe som betyr at det er mulig å kjøpe bare en del av billetten. Prisene blir distribuert i henhold til antall solgte billetter og brøkene ervervet.

Hva er prisene i det føderale lotteriet?

Federal Lottery har flere priser, som varierer i henhold til antall solgte billetter og de anskaffede brøkene. De viktigste prisene er for billetter som har de fem tallene trukket. I tillegg tildeles også billetter som har fire, tre, to, to eller bare sammenfallende med det trukket.

 1. Hovedpris: Billetter med de fem tallene tegnet
 2. Second Award: Billetter med fire tall tegnet
 3. Tredje pris: Billetter med tre tall tegnet
 4. Rom: Billetter med to tall tegnet
 5. Femte pris: Billetter med et antall tegnet
 6. I tillegg til de viktigste prisene, har Federal Lottery også andre priser, for eksempel Thousands Award, som er for billetter som har de fire siste tallene trukket, og Censena -prisen, for billetter som har de tre siste tre tall trukket.

  priser
  Beskrivelse
  Main Award billetter med de fem tallene tegnet Second Award billetter med fire tall tegnet Tredje pris billetter med tre tall tegnet rom billetter med to tall tegnet Fifth Award billetter med et tall tegnet tusenvis pris billetter med de fire siste tallene tegnet Centena Award billetter med de tre siste tallene tegnet

  Det er viktig å merke seg at de føderale lotteriprisene er faste, dvs. de ikke akkumuleres. Dette betyr at hvis det ikke er noen vinnere i en bestemt pris, blir ikke prisverdien akkumulert for neste trekning.

  lære mer om det føderale lotteriet på Caixa Econômica føderale nettsted

  Kilde: Caixa Econômica Federal

Scroll to Top