Når er rodeo de barretos

når er barretos rodeo?

Barretos Rodeo er en av de mest tradisjonelle og ventet på hendelsene i Brasil. Partiet, som finner sted i byen Barretos, i delstaten São Paulo, tiltrekker tusenvis av mennesker hvert år. Men når alt kommer til alt, når er barretos rodeo?

Barretos rodeo skjer vanligvis i august, mer presist i andre omgang. Den nøyaktige datoen kan variere fra år til år, så det er viktig å være klar over informasjonen som er gitt ut av arrangørene.

barretos rodeo programmering

Barretos rodeo handler ikke bare om okser og hester som rir konkurranser. Arrangementet har et mangfoldig program, som inkluderer countrymusikkshow, rodeo i sauer for barn, fornøyelsespark, matbane og mer.

I tillegg er Barretos Rodeo også kjent for sine nattfester, som finner sted i forskjellige rom i arrangementet. De er tematiske partier, med anerkjente musikalske attraksjoner, som garanterer moroa for publikum til samme tid.

billetter og hosting

For å delta i Barretos Rodeo, må du kjøpe billetter. De kan kjøpes på forhånd via Internett, eller på spillestedet. Prisene varierer i henhold til dagen og valgt område.

I tillegg er det viktig å planlegge på forhånd for losji. Under Barretos Rodeo er byen overfylt med turister, og hotell har vanligvis maksimal kapasitet. Derfor anbefales det å foreta reservasjoner på forhånd.

nysgjerrigheter om barretos rodeo

Barretos rodeo regnes som den største rodeo i Latin -Amerika. Han hadde sin første utgave i 1956 og ble siden den gang en tradisjon i regionen. Arrangementet tiltrekker seg ikke bare konkurrenter og rodeo fans, men også turister fra hele landet.

I tillegg er Barretos Rodeo kjent for sin upåklagelige organisasjon og valorisering av landskultur. I løpet av festdagene er det mulig å oppleve litt av livsstilen på landsbygda, med typiske matvarer, danser og presentasjoner av anerkjente artister.

konklusjon

The Barretos Rodeo er en unmissable begivenhet for de som liker rodeo, countrymusikk og moro. Med en variert plan og attraksjoner for alle aldre, tiltrekker arrangementet tusenvis av mennesker hvert år. Hvis du ikke har hatt muligheten til å delta ennå, må du huske å sjekke ut datoene og tidsplanen for neste utgave!

Scroll to Top