Når du kaster Super Mario Bros filmen

Når du lanserer Super Mario Bros filmen?

Super Mario Bros -fans er ivrige etter å vite når den nye filmen basert på det berømte videospillet vil bli utgitt. Franchisen, som allerede har vunnet millioner av spillere over hele verden, vil nå få en tilpasning for storskjerm.

filmproduksjon

Super Mario Bros -filmen blir produsert av Illumination Entertainment, kjent for hits som “My Favorite Evil” og “Minions”. Partnerskapet mellom Nintendo og Illumination er kunngjort i 2018, og siden den gang venter fans ivrig mer informasjon om prosjektet.

Lanseringsdato

Dessverre er det ennå ikke en offisiell utgivelsesdato for Super Mario Bros -filmen. Produksjonen er i gang, og det ansvarlige teamet jobber hardt for å levere en kvalitetsfilm som behager fansen og vinner nye seere.

Mens vi ser frem til mer informasjon, kan vi spekulere i hvordan filmens historie vil se ut og hvilke karakterer som vil være til stede. Gjerne Mario og Luigi vil være hovedpersonene, men vil vi se andre ikoniske karakterer som Princess Peach, Bowser og Yoshi?

 1. Mario
 2. Luigi
 3. Princess Peach
 4. Bowser
 5. Yoshi
 6. Dette er bare noen av karakterene fans forventer å se i filmen. I tillegg er det også forventninger til spesialeffekter og lydspor, som absolutt vil være viktige elementer for å skape den unike atmosfæren i Super Mario Bros -universet.

  tegn
  skuespiller/skuespiller
  mario John Leguizamo luigi Bob Hoskins Princess Peach Samantha Mathis Bowser Dennis Hopper yoshi Frank Welker

  Dette er bare spekulasjoner om rollebesetningen til filmen, ettersom det ennå ikke er gitt ut noen offisiell informasjon om skuespillerne og skuespillerne som vil få liv i karakterene.

  klikk her For å sjekke ut de siste nyhetene om Super Mario Bros -filmen og være på toppen av alle nyhetene.

  Kilde: Eksempel.com

  Mens vi ser frem til utgivelsen av Super Mario Bros -filmen, kan vi huske spillene som markerte barndommen til mange av oss. Super Mario -franchisen er en ekte klassiker av videospill og fortsetter å vinne fans i alle aldre frem til i dag.

  Hvis du er tilhenger av Super Mario Bros, kommenter du forventningene til filmen og del minnene dine om spillene. La oss vente på mer informasjon og håpe at filmen er en suksess!

Scroll to Top