Når du feirer besteforeldrenes dag

Når er besteforeldrenes dag?

Besteforeldres dag er en spesiell dato som feirer viktigheten av besteforeldre i livene til barnebarna. Denne feiringen avholdes på forskjellige datoer rundt om i verden, men i Brasil feires den 26. juli

Besteforeldrene

Besteforeldre spiller en grunnleggende rolle i livene til barn og voksne. De er kilder til kjærlighet, visdom og erfaring, formidling av verdier og lære som bidrar til dannelsen av barnebarna.

besteforeldre er som en annen mor og en annen far, og tilbyr emosjonell støtte og er konstant tilstedeværelse i barnebarns liv.

aktiviteter for å feire besteforeldres dag

På besteforeldres dag er det vanlig å utføre spesielle aktiviteter for å hedre disse kjære menneskene. Noen ideer inkluderer:

 1. Forbered en spesiell familie lunsj eller middag;
 2. Gjør en utendørs tur;
 3. Organiser en familiefotografering;
 4. Skriv et brev eller lag en tegning for å gi besteforeldrene dine;
 5. Se en film eller serie sammen;
 6. Utfør en VideoChamada til de fjerne besteforeldrene.
 7. nysgjerrigheter om besteforeldres dag

  Besteforeldres dag ble valgt til å bli feiret 26. juli til ære for Saint Ana og St. Joaquim, foreldre til Maria og besteforeldre til Jesus Kristus, ifølge den katolske tradisjonen.

  Denne datoen sammenfaller også med St. Joaquims dag, ansett som besteforeldres skytshelgen.

  Hvordan feiret feiringen av besteforeldrene?

  Feiringen av besteforeldres dag begynte i Europa, mer spesifikt i Portugal, hvor den feires 26. juli siden 1987. Datoen ble valgt for å hedre Saint Ana og St. Joaquim, betraktet som besteforeldrene til Jesus Kristus. /P >

  land
  minnesdato
  Brasil 26. juli Portugal 26. juli Spania 26. juli Italia 2. oktober Argentina 26. juli

  konklusjon

  Besteforeldres dag er en spesiell dato for å feire besteforeldrenes kjærlighet og viktighet i barnebarna. Det er en mulighet til å demonstrere takknemlighet og hengivenhet for disse spesielle menneskene. Dra nytte av denne datoen for å tilbringe hyggelige øyeblikk med besteforeldrene dine og skape uforglemmelige minner.

Scroll to Top