Når du begynner å betale Pis Pasep

Når vil du begynne å betale Pis/PASEP?

Pis/Pasep er en fordel som er betalt til brasilianske arbeidere som oppfyller visse kriterier som er opprettet av regjeringen. Mange mennesker har spørsmål om når fordelen vil bli betalt. I denne artikkelen vil vi avklare dette problemet og gi relevant informasjon om emnet.

Hva er Pis/PASEP?

PIS (Social Integration Program) og PASEP (Public Service Heritage Training Program) er sosiale bidragsprogrammer som tar sikte på å fremme arbeidstakerintegrasjon i selskapets utvikling og sikre tilgang til sosiale fordeler. PIS er beregnet på arbeidere i privat sektor, mens Pasep er beregnet på offentlig ansatte.

Når blir pis/Pasep?

bli laget

Pis/PASEP betaling skjer i henhold til en kalender opprettet av henholdsvis Caixa Econômica Federal og Banco Do Brasil. Denne kalenderen tar hensyn til fødselens måned og det endelige nummeret på Pis/Pasep.

For å konsultere PIS -betalingskalenderen, kan du få tilgang til Caixa Econômica Federal nettsted eller kontakte bankens kundesenter. For Pasep kan du konsultere kalenderen på Banco Do Brasil -nettstedet eller kontakte Banco Call Center.

Det er viktig å understreke at betaling av PIS/PASEP blir gjort årlig, ifølge den etablerte kalenderen, og arbeideren må være klar over datoene for ikke å miste uttaksfristen.

Hvordan trekke Pis/Pasep?

PIS/PASEP -tilbaketrekning kan utføres på forskjellige måter, avhengig av den tilgjengelige verdien og finansinstitusjonen som arbeidstakeren har en konto. Uttaksmuligheter inkluderer:

  1. Uttak i grenene til Caixa Econômica Federal eller Banco Do Brasil;
  2. Uttak i minibanker;
  3. Svette i bankkorrespondenter;
  4. Bankkontooverføring;
  5. Uttak ved hjelp av Citizen -kortet.
  6. Det er viktig å sjekke de tilgjengelige alternativene og dokumentene som kreves for å trekke tilbake PIS/PASEP -tilbaketrekning, da de kan variere i henhold til finansinstitusjonen og verdien som skal trekkes.

    konklusjon

    Pis/PASEP betaling foretas årlig, ifølge en kalender opprettet av Caixa Econômica Federal og Banco do Brasil. Det er viktig at arbeidstakeren er klar over datoene for ikke å miste uttaksfristen. I tillegg er det nødvendig å sjekke tilgjengelige uttaksmuligheter og nødvendige dokumenter for å trekke fordelen. For mer informasjon er det mulig å konsultere nettstedene til Caixa Econômica Federal og Banco Do Brasil eller kontakte de respektive servicesentrene.

Scroll to Top