Når BTS går til hæren

Når går BTS til hæren?

BTS, et av dagens største gutteband, består av syv talentfulle medlemmer: RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V og Jungkook. Med en globalt lidenskapelig fanbase er det naturlig at mange lurer på når BTS -medlemmer vil oppfylle den obligatoriske militærtjenesten i Sør -Korea.

Militærtjeneste i Sør -Korea

I Sør -Korea er militærtjeneste obligatorisk for alle menn fra 18 til 28 år. Tjenestens varighet varierer i henhold til den væpnede styrken, men er vanligvis omtrent to år.

Det er noen unntak for obligatorisk militærtjeneste, for eksempel fremtredende idrettsutøvere eller for de som har medisinske tilstander som forhindrer dem i å tjene. Imidlertid er disse unntakene sjeldne, og de fleste koreanske menn må oppfylle militærtjeneste.

BTS og militærtjeneste

I følge sørkoreansk lov er alle BTS -medlemmer kvalifisert for obligatorisk militærtjeneste. I 2020 kunngjorde imidlertid den sørkoreanske regjeringen en endring i loven som gjør at fremtredende kunstnere innen popkulturfeltet kan legge ut militærtjenesten frem til 30 år.

Denne endringen ble gjort for å anerkjenne bidraget fra disse kunstnerne til økonomien og bildet av Sør -Korea i det internasjonale scenariet. Derfor vil BTS -medlemmer kunne utsette militærtjeneste opptil 30 år, så lenge de fortsetter å fremme koreansk kultur og bidra til samfunnet på andre måter.

Effekt av militærtjeneste på BTS

Selv om endringen i loven lar BTS -medlemmer utsette militærtjeneste, betyr det ikke at de er unntatt fra å oppfylle den. Etter hvert vil hvert medlem måtte overholde den obligatoriske militærtjenesten.

Dette betyr at BTS på et tidspunkt må avbryte aktivitetene som en gruppe slik at medlemmene kan oppfylle militærtjeneste. Imidlertid er den eksakte datoen for at dette vil skje ennå ikke kunngjort.

konklusjon

BTS, som enhver sørkoreansk statsborger, er pålagt å oppfylle obligatorisk militærtjeneste. På grunn av en endring i loven, kan gruppemedlemmer utsette tjenesten opp til 30 år, så lenge de fortsetter å bidra til den koreanske kulturen. Selv om det ennå ikke er en fast dato for begynnelsen av BTS militærtjeneste, er det uunngåelig at de må oppfylle denne forpliktelsen på et tidspunkt.

Scroll to Top