Når bistanden Brazil begynner å bli betalt

Når begynner Brasil hjelp til å bli betalt?

Aid Brasil er et sosialt program fra den brasilianske regjeringen som tar sikte på å hjelpe familier i sosialt sårbare situasjoner. Det erstatter det gamle Bolsa Familia -programmet og bringer noen endringer i forhold til dets drift og verdier.

Nyheter fra Aid Brasil

Brasil Aid ble kunngjort av den føderale regjeringen som en måte å utvide og forbedre Bolsa Familia -programmet. Blant hovedendringene er:

  • Økning i gjennomsnittlig ytelsesverdi;
  • Inkludering av nye inntektsområder for å motta bistand;
  • Opprettelse av spesifikke fordeler for barn, unge og gravide;
  • Investering i profesjonelle treningsprogrammer og jobbskaping;
  • Større kontroll og inspeksjon for å unngå svindel;

Når starter Brasil -betaling?

Start av Brazil Aid Payment er planlagt til november 2021. Det er imidlertid viktig å merke seg at denne datoen kan endres i henhold til tilgjengeligheten av ressurser og godkjenning av programmet fra National Congress.

Hvordan vil betalingen skje?

Betaling av Brasil -hjelp vil bli gjort gjennom et magnetisk kort, lik det som ble brukt i Bolsa Familia. Mottakere kan trekke ut fordelbeløpet i minibanker eller bruke det til å handle i kommersielle virksomheter.

Hvem har rett til å hjelpe Brasil?

Brazil Aid vil være bestemt til familier i fattigdom og ekstrem fattigdom, ifølge kriteriene som regjeringen etableres. I tillegg vil det være spesifikke fordeler for barn, unge og gravide.

konklusjon

Aid Brasil er et viktig regjeringsinitiativ for å bekjempe sosial ulikhet og fremme inkludering av de mest utsatte familiene. Med starten av betalingen som er planlagt i november 2021, forventes programmet å gi betydelige forbedringer i mottakerne.

Referanser:

  1. BBC-artikkelen om Brasil Aid
Scroll to Top