Når betaling av Aida Brasil kommer ut i september

Når gir Brasil bistandsutbetaling i september?

Med godkjenning av Aid Brasil er mange mennesker ivrige etter å vite når fordelen vil bli betalt i september. I denne bloggen vil vi ta opp all informasjonen om emnet, fra datoen for utgivelse til mulige beløp som skal mottas.

Betalingsutgivelsesdato

I henhold til kalenderen som er gitt ut av regjeringen, vil betalingen av Aid Brasil bli gjort fra 18. september. Det er imidlertid viktig å merke seg at denne datoen kan variere i henhold til slutten av det sosiale identifikasjonsnummeret (NIS) for hver mottaker.

Hjelpeverdier Brasil

Verdien av Brasil Aid gjennomgikk også endringer sammenlignet med det tidligere Bolsa Familia -programmet. Nå vil fordelen bli delt inn i tre kategorier:

 1. Basic: Beregnet for familier i ekstrem fattigdom, med en verdi på R $ 300,00;
 2. tidlig barndom: fokusert på barn fra 0 til 36 måneder, med en verdi på R $ 375,00;
 3. Young: rettet til tenåringer fra 12 til 17 år, med en verdi på $ 375,00.
 4. Det er viktig å merke seg at disse verdiene kan endres i henhold til familiesammensetning og inntekt per innbygger.

  hvordan du kan konsultere Brazil Aid Payment

  For å vite den nøyaktige betalingsdatoen for Brasil Aid i september, kan du konsultere den offisielle kalenderen på Caixa Econômica Federal nettsted eller ringe 111. I tillegg er det også mulig å sjekke fordelssituasjonen gjennom CAIXA -applikasjonen har.

  konklusjon

  Betalingen av Brasil Aid i september skal etter planen starte den 18., ifølge kalenderen som regjeringen utgitt. Fordelverdiene varierer i henhold til kategorien og kan endres i henhold til familiesammensetning og inntekt per innbygger. For å konsultere den nøyaktige betalingsdatoen, kan du få tilgang til Caixa Econômica føderale nettsted eller bruke Caixa Tés -applikasjonen. Følg med for offisiell informasjon og unngå å falle i svindel eller falsk informasjon.

Scroll to Top