hvordan du bruker pikluc

hvordan bruke pikluc

Pikluc er et online verktøy som lar deg lage meningsmålinger og forske raskt og enkelt. Med forskjellige tilpasnings- og delingsalternativer er Pikluc et flott alternativ å samle meninger og tilbakemeldinger fra dine kunder, venner eller følgere.

hvorfor bruke pikluc?

Pikluc tilbyr en rekke funksjoner som gjør mye enklere og mer effektiv avstemning og analyse. Noen av hovedårsakene til å bruke Pikluc er:

 • brukervennlighet: Pikluc har et intuitivt og vennlig grensesnitt, noe som gjør meningsmåling til en rask og ukomplisert prosess.
 • Personalisering: Med Pikluc kan du tilpasse avstemninger i henhold til merkevaren eller preferansene dine, velge farger, fontener og til og med legge til logoen din.
 • Deling: Etter å ha opprettet avstemningen, kan du enkelt dele den gjennom lenker, inkorporering i nettsteder eller til og med på sosiale nettverk.
 • Resultatanalyse: Pikluc tilbyr en detaljert analyse av overvåkningsresultatene, slik at du bedre kan forstå meningene og preferansene til publikum.

trinn for trinn for å bruke pikluc

Nå som du allerede vet fordelene med Pikluc, la oss trinn for trinn for å bruke den:

 1. Besøk Pikluc -nettstedet via www.pikluc.com .
 2. Opprett en gratis konto eller pålogging hvis du allerede har en.
 3. I kontrollpanelet klikker du på “Opprett ny avstemning”.
 4. Fyll ut avstemningstittelen i det angitte feltet.
 5. Legg til de ønskede svaralternativene ved å klikke på “Legg til alternativ”.
 6. Tilpass avstemningen i henhold til dine preferanser, velg farger, kilder og legg til logoen til merkevaren din, hvis du ønsker det.
 7. Etter å ha fullført tilpasning, klikker du på “Lagre avstemning”.
 8. Del avstemningen gjennom tilgjengelige lenker eller kopier inkorporasjonskoden for å legge til avstemningen til et nettsted.
 9. Følg avstemningsresultatene på Pikluc -kontrollpanelet.
 10. konklusjon

  Pikluc er et kraftig og brukervennlig verktøy for å lage avstemninger og forskning. Med tilpasnings- og delingsfunksjoner er Pikluc et flott alternativ å samle meninger og tilbakemeldinger fra publikum. Prøv Pikluc og finn ut hvordan det kan hjelpe deg med å ta mer informerte beslutninger og forbedre samspillet med publikum.

Scroll to Top